Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Nano ombre lips: den fyldige og symmetriske læbe

Den klassiske læbepigmentering, 3D Læber, har med denne nye behandling, nano ombre lips, gennemgået et væsentligt løft. Langt mere præcision og en større følelse af voluminøse læber sætter standarden for nano ombre lips. Den klassiske markerede lipliner opnås nu med en skarpere kontrast, der giver ansigtets konturer et æstetisk smukt boost.

Læberne farves ikke blot todimensionelt, men med ombreeffekt, som laver kontrastforskelle i læbevævet, der som resultat giver ekstra fyldighed og en øget visuel dybde.

Har din kunde ujævne eller asymmetriske læber, rettes dette yderst elegant med nano ombre-teknikken. Har din kunde et ønske om at ændre læbeformen, er det med denne teknik også en mulighed. Uden et unaturligt look opnår kunden den ønskede form. Har du i forvejen uddannet dig i læbepigmentering, men ønsker at forbedre dig, er nano ombre lips et oplagt valg, som på alle parametre sikrer dine kunder den sidste nye behandling på området.

Vores kursus i nano ombre lips

Undervisningen varetages af vores professionelle undervisere, der arbejder med mikropigmentering af læber til dagligt, hvilket sikrer dig en stor faglig informationskilde, såvel som praktisk og teknisk kunnen fra øverste hylde. Vi har altid fokus på den individuelles niveau, ligesom vi har in mente, hvordan vi sikkert løfter dig videre til dit næste plateau.

Vi starter undervisningen med præcis teori, som tager dig igennem alle relevante områder, inden vi overfører din tillærte viden til praktisk behandling. Vi anbefaler, at du lærer både denne teknik og nano contourless, da disse går hånd i hånd. Forudgående erfaring med mikropigmentering er yderst gavnligt.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X