Køb markedets mest effektive Laser Hårfjerning maskine

Verdens førende laser hårfjerning maskine med 4 bølgelængder gør kunden hårfri fra 4-6 behandlinger. Du sikrer din klinik høje indtægter og en kort tilbagebetalingstid.

Vores MDR-godkendte X-Laser 4 MAX er håndbygget i Tyskland.

X-Laser 4 MAX anvender markedets nyeste og absolut mest effektive laserteknik til permanent hårfjerning – smertefrit!

Fuld pakke medfølger ved køb/leasing:

Prisoversigt

Se hvordan en behandling med X-Laser 4 MAX foregår

Afspil video

Laser hårfjerning maskine

Helt ny teknologi, med 4 bølgelængder, introducerer Standard Cosmetics som de første i Skandinavien, sammen med den kraftige 1.200 watt energikilde. Udover 755, 808 og 1064nm, tilføjer vi nu 940nm, som er specielt effektiv på hår, der er genstridig eller mørk. Hidtil mest effektive laser hårfjerning maskine.

Kombinationen af de 4 bølgelængder, i samme håndstykke, der arbejder på samme tid, og den dobbelte power, giver uset effektive resultater, med en laser hårfjerning maskine, stadig smertefrit og på alle hudtyper.

Tilkøb af næse-mundstykket, giver dig mulighed for at fjerne hår både i ører og næse. Noget der tidligere ikke har været muligt!

De 4 BølgelængdeR

Alexandrite-bølgelængden på 755nm, til det bredeste spektre af hår- og hudtyper, giver en høj energiabsorbering i melaninen og er den ideelle behandling for de fleste hår og hudtyper, specielt lyse hår. Grundet den lave dybde, er denne bølgelængde bekvem for hårrødder højt i huden, som fx bryn og overlæbehår.

Den klassiske diode-bølgelængde på 808nm til permanent hårfjerning, giver en dyb penetration ind i hårroden med en høj energi. Den lavere absorbering i melaninen gør denne bølgelængde optimal til normal eller mørkere hudtyper. Den mellemlange dybde er effektiv i hårrodsdybden, og er virksom på områder som arme, ben, kinder og skæglinje.

Resultatet er uset høj effektivitet.

Middelhavsbølgelængden, 940nm, er designet til kraftigere hår, mørke hår og brunlig hud. Har din klient en af disse, vil personen få ekstraordinært meget ud af denne nye bølgelængde. Tilførsel af denne bølgelængde, har været en kraftig årsag til, at vi kan barbere gennemsnitsantallet af behandlinger ned til hårfrihed fra 4-6 behandlinger.

Nd:YAG bølgelængden på 1.064 nm er karakteriseret med en meget lav absorbering i melanin, og derfor optimal for mørke hudtyper. Samtidig, penetrerer laserlyset vævet meget dybt, som egner sig til behandling af dybe hårrødder, som findes ved armhuler og intimområdet. Den højere absorbering i vandet gør, at temperaturen og den termiske profil højnes, for en gavnlig synergieffekt i behandlingen. Den mest effektive behandling til permanent hårfjerning på markedet!

Kombinationen af de tre bølgelængder, skaber en hidtil uset effektiv behandling til permanent hårfjerning, hvor hår i alle dybder og i alle farver rammes præcist. Det ekstra kølehåndstykke giver mulig for at køle sensitive områder efter behov. Herigennem gøres behandlingen bekvem og helt smertefrit.

MDR-Godkendt (medinsk CE-mærke)

Efter 1. juli 2023 er maskiner, uden et certifikat under den nye EU-lov “Medical Device Regulation” ulovlige.

Det betyder, at maskiner, som er direkte importeret fra fx Kina ikke længere må anvendes.

Danske leverandører, der sælger maskiner, som er importeret direkte fra fx Kina, uden et MDR-certifikat, er ligeledes ulovlige at anvende.

Denne nye EU-lov er vedtaget, for at sikre EUs borgere et langt højere kvalitetsniveau.

Når du bestiller en maskine hos os, håndbygges den direkte til dig, og kvalitetssikres i Tyskland, af veluddannede tyske teknikere.

Alle vores maskiner har et gældende MDR-certifikat (medicinsk CE-mærke) og er godkendt i henhold til Lægemiddelstyrelsens krav.

Mere end 110 klinikker i Danmark har siden 2017 valgt at blive en del af vores lille familie. Og flere kommer til hver eneste måned.

Jeg yder personlig kundeservice til dig. Jeg mener, at god kundeservice, giver tryghed til at kunne sove godt om natten.

Jeg har også valgt at doble op på reklamationsretten fra 12 til 24 måneder. Når jeg siger kvalitet, så mener jeg det.

Månedsbudget (1 time pr dag)

Behandlingstid pr. dagTilbagebetalingstid
Omsætning ekskl. moms75.000
Lønninger (200 pr. time)-6.000
Vedligehold pr. måned-583
Ultragel-447
All-risk forsikring-375
El-180
Distilleret vand-97
I alt+67.698

SAMMENLIGNING MED ANDRE LASER hårfjerning MASKINER

Få det store laseroverblik. HVOR god er X-Laser 4 MAX egentlig?

  X-Laser 4 MAX Gentle Pro Alm. 3 bølge længde

Bølge

længder

755nm 808nm 940nm 1064nm

755nm 755nm 808nm 1064nm

Auto-

indstil

Ja Nej Varie- rende

Antal

beh

4-6 8-10 6-8
Hår (farver) Alle Kun mørk Næsten alle
Smerte Fri Ja Moderat
Hud type Alle Type 4 Type 4

Sol pause

1-7 dage 4 uger 1-4 uger

Pause

ml. beh

4 uger 4-6 uger 4-6 uger

Forløb længde

Fra 3 mdr. Fra 10 mdr Fra 8 mdr

Sammenligning med andre laser hårfjerning maskiner

Få det store laseroverblik. HVOR god er X-Laser 4 MAX egentlig?

 X-Laser 4 MAXGentle ProStandard diode med 3 bølgelængder
Bølgelængder755nm, 808nm, 940nm, 1064nm755nm755nm, 808nm, 1064nm
IntelligentmodeJaNejVarierende
Antal behandlinger4-68-106-8
HårfarverAlleKun mørkereNæsten alle
SmerteniveauSmertefriModerat smerteModerat smerte
HudtyperAlleOp til type 4 (middelhavsbrun)Op til type 4 (middelhavsbrun)
Solpause1-7 dage4 uger1-4 uger
Pause mellem behandlinger4 uger4-6 uger4-6 uger
Forløbets længdeFra 3 månederFra 10 månederFra 8 måneder

Laser hårfjerningsmaskine med 2023-teknologi

Revolutionen inden for permanent hårfjerning har gjort sit indtog!

Toplite X-Laser 4 MAX er den nye generation inden for laser hårfjerningsmaskiner, hvor maskinen med 4 bølgelængder genopfinder permanent hårfjerning, ved at sænke behov for behandlinger til bare 4-6. Den smertefrie teknologi, lader dig som klinik tilbyde dine patienter eller kunder et væsentligt forkortet behandlingsforløb, hvor gennemsnitstiden fra behandlingsstart til hårfri blot er 3-5 måneder.

X-Laser behandler alle hårfarver, inklusive de helt lyse dun i ansigtet, samt alle hudtyper. I modsætning til andre lasere og IPL-maskiner, påkræver behandlingsforløbet med X-laser kort solpause på én uge inden behandling og én dag efter.

Intervallet mellem behandlingerne er reduceret til bare 4 uger, hvilket forkorter behandlingsforløbet yderligere.

X-Laser er håndbygget af tyske ingeniører helt fra bunden, hvor de af selvsamme ingeniører er infrastrukturelt og æstetiske designet. Toplite som tysk leverandør, er din garanti for stor tryghed, sikkerhed og maksimal effektivitet. Alle Toplite-maskinerne har EU CE-mærkning og lever op til alle direktiver og gældende lovgivning, inden for maskinområdet.

Med stort øje for detalje, innovation og kvalitet, er X-Laser blevet udviklet efter den nyeste 2023-teknologi indenfor 4 bølgelængde diode laser hårfjerning. De 4 bølgelængder dækker over 755nm (Alexandite), 808nm (Klassisk Diode Laser), 940nm (middelhavsbølgelængden) og 1064nm (Nd:YAG), der i samme håndstykke giver en højeffektiv behandling.

Studio A er en af de klinikker, som anvender X-Laser 4 MAX med stor succes.

Laser hårfjerner maskine - 4 bølgelængder laser
Afspil video

– Se produktpræsentationen af X-Laser 4 MAX

Skal jeg være sygeplejerske eller bruge en hudlæge?

Hudlæge ja, sygeplejerske nej (!)

Du kan blive registreret til at må udføre behandlinger uden nogen sundhedsfaglig baggrund.

Sådan her laver du dit hårfjerningssetup med X-Laser 4 MAX.

Omfattende service- og tryghedsaftale

Standard Cosmetics samarbejder tæt med de tekniske ingeniører i Tyskland, som servicerer X-Laser. Vi anbefaler ét årligt serviceeftersyn, hvor din hårfjerningsmaskine serviceres og opdateres. Når det er tid til serviceeftersyn, tager du blot kontakt til os, og vi sørger for fragt til Tyskland, service og levering tilbage til din kosmetiske klinik. Service af maskinen tager ca. 2 uger inklusive fragt.

Standard Cosmetics har telefonerne åbne alle ugens hverdage, hvor vi står parat til at svare på spørgsmål, både om behandling med X-Laser, vedligehold eller andet teknisk.

Alle maskiner købt hos Standard Cosmetics har en udvidet erhvervsreklamationsret på 24 måneder. Leasingaftaler, indgået igennem Standard Cosmetics, er forbundet med en all-risk (kasko) forsikring, som giver yderligere tryghed.

X-Laser 4 MAX henvender sig til den Kosmetiske Klinik, der har en virksomhedsansvarlig speciallæge tilknyttet. Kosmetiske Sygeplejersker kan under lægens ansvar behandle med X-Laser.

Ofte stillede spørgsmål

X-Laser 4 MAX kræver, ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, registering, for lovmæssig anvendelighed.

X-Laser er yderst skånsom på huden, trods en høj energiudladning. De tre bølgelængder sikrer energien deles behageligt i forskellige dybder, uden en følelse af smerte. Kombinationen med kølehåndstykket, sikrer en følelse af total behagelighed.

 

X-Laser arbejder i tre dybder, 755, 808 og 1064nm, som sikrer en effektiv behandling af hårsækkene, uanset dybden af disse. De forskellige bølgelængder, i ét håndstykke, giver verdens mest effektive permanente hårfjernelse til dato. Selv de hvide dun, som findes i ansigtet, behandles effektivt med X-Laser.

Den milde, men ekstremt effektive behandling, gør, at huden skånes i særdeles stor grad. Melaninniveauet i huden påvirker derfor ikke behandlingen i stor grad, hvilket gør, at solpausen minimeres.

Hårene forsvinder gradvist, efter ca. 10-18 dage efter behandling, hvor disse falder ud. Efter 4 uger, er du klar til genbehandling med X-Laser.

3-6 behandlinger! Det laveste antal behandlinger krævet af nogen maskine til Permanent Hårfjerning!

Efter bare 3-5 måneder i gennemsnit, kan dine patienter være hårfri! Det hurtigste forløb på markedet. Behandling forløb med en klassisk Diode strækker sig over 12-14 måneder, og med en IPL, typisk op mod 2 år.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.

Ja! Vi behandler alle hudtyper – lige effektivt. Maskinen indstilles med nogle få data, og tilpasser sig automatisk hudtypen og hårene. Det nyeste, intelligente og automatiske Permanent Hårfjerningssytem.

Nej. X-Laser er en hurtig og effektiv behandling, der typisk er hurtigere udført end IPL og Diode.

Alle maskinerne er gennemtestet hos Standard Cosmetics igennem lang tid. Vi har ikke oplevet forbrændinger med X-Laser, da behandlingen er mild, men stadig yderst effektiv.

X-Laser er alternativerne overlegne på alle parametre. Ekstremt lavt smerteniveau, fjerne alle hår inklusive hvide dun, genbehandler efter 4 uger, behandler alle hudtyper, og lader dine patienter blive hårfrå efter bare 3-6 behandlinger. Det betyder det gennemsnitlige behandlingsforløb strækker sig over bare 3-5 måneder!

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Erfaringsmæssigt oplever vi, at X-Laser er tilbagebetalt efter ca. 4 måneder, ved normalt patientflow i din kosmetiske klinik. De økonomiske beregninger er baseret på konservative X-Laser behandlingspriser, der er konkurrencedygtige i markedet for Permanent Hårfjerning. Vi oplever, at indtjeningen på maskinen pr. time ligger på 5.000 + moms.

Det betyder, at investeringen i X-Laser er tilbage efter ca. 94 timers kalenderbookning

Tilbagebetalingstid ved 1 time pr. uge: 1 år 8 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 timer pr. uge: 7 måneder og 7 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 timer pr. uge: 3 måneder og 3 dage

Tilbagebetalingstid ved 10 timer pr. uge: 2 måned og 5 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 timer pr. uge: 1 måned og 12 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 timer pr. uge: 1 måned og 2 dage

Vi oplever at gennemsnittet ligger på ca. 3 måneder.

Tags:

permanent hårfjerning maskine

hårfjerning maskine

hårfjerning laser maskine
laser hårfjerning maskine
Laser hårfjerningsmaskine
maskine til permanent hårfjerning