Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Fedtfrysning (kryolipolyse) af alle genstridige fedtdepoter

Næste generation af Fedtfrysning - den nyeste 2021-teknologi er nu en realitet. Bedre resultater. Større sikkerhed. Større brugervenlighed.

Toplites X-Freeze NXT kan foretage effektive fedtfrysninger af alle fedtdepoter på kroppen. I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter.

Ved behandling suges fedtvævet nænsomt op i håndstykket og nedkøles præcist og sikkert. Forskning viser, at ved hver behandling forsvinder 20-25% af det behandlede fedtvæv.

Kroppens fedtlagre er meget følsomme overfor denne specifikke nedkølingsproces. Fedtcellerne nedbrydes og fedtet slippes af cellerne. I de efterfølgende 8-12 uger bearbejder leveren nænsomt og problemfrit det opløste fedt.

Herefter evalueres på, om behandlingen har opnået det ønskede resultat, eller om yderligere behandling er nødvendig.

Hvad er nyt i 2021-teknologien?

 • Varmefunktion for chokeffektbehandling i fedtcellerne - giver bedre resultater
 • Bedre og hurtigere køling - bedre resultater
 • Gennemsigtig applikator - nemmere håndtering
 • Blødere applikatormateriale - giver nemmere anvendelse af påsætningsarme
 • Øget sikkerhed med nødstopsknap til klienten
 • Væsentlig design opgradering - gør det nemmere at sælge behandlingen til klienten
 • Opgraderet påsætningsarm til dobbelt hage - nu inkluderet i prisen
 • I alt 6 påsætningsarme (1x mikro til dobbelthage, 2x small, 2x large og 1x giga)

Vil du skabe en konkurrencefordel over dine konkurrenter og samtidig opleve endnu gladere klienter, er X-Freeze NXT det naturlige valg.

Undgå permanente skader – Kvalitet er din sikkerhed

Fedtfrysning er forbundet med væsentlig risiko, med mindre sikkerheden er en absolut topprioritet hos producenten. Markedet tilbyder prisvenlige løsninger, som lover gode resultater og rimelig sikkerhed - dog uden dokumentation for dette. Det er med stor risiko for forfrysninger og permanente skader på dine klienter, hvis der behandles med en maskine, som ikke besidder EU-gyldigt medicinsk CE-mærkning (MDR).

Vi sætter klientens sikkerhed som højeste prioritet med X-Freeze. Montering af sensorer på begge sidder af hver påsætning, i alt 8 målere, samt fire separate systemer og en dobbelt afbryder, giver klienten en ekstremt sikker maskine.

Af teknikere og ingeniøruddannede, fremstilles og samles Toplites X-Freeze, i Tyskland, hvor delene består af højeste kvalitet. Der udføres detaljeret kvalitetstjek, i fire omgange, for at sikre maskinen overholder alle parametre i de interne sikkerhedskrav. Alle maskiner fremstillet hos Toplite har EU-gyldigt medicinsk CE-mærke, som er din garanti for, at sikkerheden er helt i top.

Simpel og effektiv fedtfrysning

Maskinen har fire påsætningsarme, hvilket muliggør behandling af flere områder på én gang. Yderligere, giver det dig som klinik mulighed for at tilbyde ”venindebehandling”, hvor to, på én gang, får behandling med fedtfrysning. Det gør din investering mere smidig, og du kan optimere på dit tidsforbrug. En stor bonus.

Alle påsætningsarme er i separate systemer med hvert sit touch pad, og der anvendes et fuldt automatiseret kølesystem ned til -10 grader.

Maskinen er simpel at bruge, og virkningerne er dokumenterede. Fedtfrysning er igennem adskillige studier bevist som den mest effektive behandling for permanent fedtreduktion, hvor kirurgiske og invasive alternativer som fedtsugning før har været den eneste vej til lipolyse.

Behandlingen er smertefri og med få eller ingen bivirkninger. Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker forekomme ved bestemte områder, og der kan opleves let ømhed i dagene efter, ligesom en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive fedtfrysninger på alle kroppens fedtdepoter, er en certificering i brug af X-Freeze ved køb af maskinen påkrævet.

Først beslutter du dig, om du ønsker at benytte lease eller investere på normale vilkår. Når det praktiske er på plads, tilmeldes du det næstkommende kursus. Dette er vores officielle certificering i brug af X-Freeze Kryolipolyse, hvor du undervises af vores internationale træner.

På dagen, gennemgås teori og praksis grundigt, og du oplæres i korrekt vedligehold af maskinen. Slutteligt, præsenteres du for en minieksamen, for at sikre indlæring af de forskellige elementer er sket optimalt og korrekt. Dette er for at kortlægge eventuelle områder, som skal repeteres. Herefter udleveres certifikat og du får maskinen med hjem samme dag, hvorefter du er klar til at tilbyde behandling i egen klinik.

Tryghed ved investering

Din tryghed er vores primære fokus. Derfor har vi en automatisk inkluderet tryghedspakke, når du er kunde hos Standard Cosmetics.

Det betyder, at du som kunde bliver prioriteret!

 • Telefon- og e-mailsupport
 • Tilbud om lånepåsætningsarme ved evt. teknisk nedbrud
 • Udvidet reklamationsret til 24 måneder
 • Fuld all-risk forsikring på leasingaftaler
 • Højtuddannede teknikere i serviceafdelingen

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt om natten!

Hvorfor os?

 • Du prioriterer din klients sikkerhed meget højt
 • Du ønsker at investere i den mest effektive maskine på markedet
 • Tryghed er vigtigt for dig
 • Du ønsker et samarbejde, fremfor et hurtigt éngangskøb
 • Du ønsker 4 påsætningsarme

Leasing

Igennem vores trofaste partner, Ikano Leasing, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse. Ikano Leasing fremsætter kredit vilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser - priser er  bundet op på Cibor 3-renten)

 

Løbetid og udbetaling Månedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 7.856 DKK
36 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 5.436 DKK
48 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 4.228 DKK
60 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 3.505 DKK
24 måneder -          0 i førstegangsydelse 9.951 DKK
36 måneder -          0 i førstegangsydelse 6.836 DKK
48 måneder -          0 i førstegangsydelse 5.281 DKK
60 måneder -          0 i førstegangsydelse 4.350 DKK

 

 

Restværdi - det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 25.000 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer., samt din personlige årsopgørelse fra SKAT i PDF. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

 

Hvad vores kunder siger

Derfor valgte vi Standard Cosmetics

Vi har hos Møller-Poulsen valgt at indgå et samarbejde med Standard Cosmetics. Det har indtil videre været Toplite maskinerne Xenia SHR e-Motion og X-Freeze som vi har fået fra Standard Cosmetics. Grunden og metoden til valget af nye maskiner er enkelt: Vi har tårn høje krav til maskinerne kunnen, og gennemgår markedet minutiøst for at finde den helt rigtig maskine. Pris kommer i anden række. Vores behandlere skal naturligvis også uddannes af dygtige folk. Så når alt det er på plads er der kun dette at sige om Standard Cosmetics: Super professionelle maskiner og fine priser. Samt en kursusplan og backup som er yderst professionelt. Vi kan fra Møller-Poulsen på det varmeste anbefale Standard Cosmetics som samarbejdspartner.

Søren Sielemann
Stifter af klinikken Møller-Poulsen ApS

Prisoversigt DKK (ekskl. moms)
Kontant 250.000 DKK
Leasing fra (60 måneder + 20% udb.) fra 3.505 DKK
Kursus med certifikat Inkluderet
Oprettelse af leasing                            1.000 DKK
Antal medfølgende applikatorer 6
Fuld forsikring igennem leasing Pr. måned 250 DKK

 

Ofte stillede spørgsmål

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet (1900 for 1 påsætning og 2800 for 2). I prisen er beregnet produktforbrug i form af anti-forfrysningsmembran. Pr. erfaring omsættes gennemsnitligt for 2800, altså 2 påsætninger, pr. time X-Freeze kører.

Det betyder, at prisen på X-Freeze er betalt efter 91 behandlinger.

Tilbagebetalingstid ved 1 behandlinger pr. uge: 1 år og 9 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 behandlinger pr. uge: 7 måneder og 8 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 behandlinger pr. uge:  3 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 behandlinger pr. uge: 2 måneder og 2 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 behandlinger pr. uge: 1 måneder og 11 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 behandlinger pr. uge: 1 måned

Iflg. US National Library of Medicine og National Institutes of Health var 20,2-25,5% af det behandlede fedt i underhuden efter mindst 2 måneder forsvundet og udskilt igennem lymfekanalerne. Næsten 9 ud af 10 responderede på behandlingen, 73% var tilfredse, der beskrives som højt. Tilfredshedsniveauet for Ultralyd lå på 62,3-64%.

Mere end 4 ud af 5 ville anbefale Kryolipolyse til en ven eller veninde. En risikoreduktion på mere end 18 gange sammenlignet med konventionel fedtsugning blev rapporteret.

Kryolipolyse er den mest effektive behandling til fedtreduktion. Resultaterne blev bevist som permanente, ved udeblivende markant vægtforøgelse.

Kilde: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4079633/

X-Freeze er et robust 4-delt system, hvilket betyder maskinen er fire maskiner i én. Applikatorerne er monteret med dobbelte køleelementer i Peltierteknologi. Infrastrukturen i maskinen gør, at reparation på maskinen forekommer lige til. Robustheden i maskinen gør, at generelle reparationer holdes til minima.

X-Freeze optager overraskende lidt plads, og kan stå inde i selv de mindste behandlerrum. Ønsker du at lave dobbelte behandlinger, er kravet blot, at to brikse kan stå ved siden af hinanden i rummet.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

I teorien kan op til fire behandles ad gangen, men vi anbefaler max to. X-Freeze’s fire applikatorer gør, at behandling på to ad gangen foregår nemt og lige til, da justering af effekten kan ske direkte fra applikatoren’s touchpad.

Der findes bivirkninger ved brug af X-Freeze, om end de er relativt milde. Rødme, blå mærker, ømhed og forbigående følelsesløshed (i stil med kold vind mod ansigtet). I de fleste tilfælde er bivirkningerne ovre i løbet af højst én uge.

Kryolipolyse-anordninger er ikke reguleret af Sundhedsstyrelsen.

I 2008 på Massachusetts General Hospital blev metoden opdaget af Dr. Rox Anderson og Dr. Dieter Manstein, som I forbindelse med kuldebaserede forsøg på grise, fremviste permanente fedtreducerende resultater. I 2009 blev den første Kryolipolyse-anordning bygget i 2010 godkendt af FDA og EU. Australien godkendte siden hen metoden i 2015.

I Danmark er Kryolipolyse, fedtfrysning, steget eksplosivt i popularitet siden.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.
Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X