Fedtfrysning (kryolipolyse) af alle genstridige fedtdepoter

Toplites X-Freeze kan foretage effektive fedtfrysninger af alle fedtdepoter på kroppen. I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter.

Ved behandling suges fedtvævet nænsomt op i håndstykket og nedkøles præcist og sikkert. Forskning viser, at ved hver behandling forsvinder 20-25% af det behandlede fedtvæv.

Kroppens fedtlagre er meget følsomme overfor denne specifikke nedkølingsproces. Fedtcellerne nedbrydes og fedtet slippes af cellerne. I de efterfølgende 8-12 uger bearbejder leveren nænsomt og problemfrit det opløste fedt.

Herefter evalueres på, om behandlingen har opnået det ønskede resultat, eller om yderligere behandling er nødvendig.

Undgå permanente skader – Kvalitet er din sikkerhed

Fedtfrysning er forbundet med væsentlig risiko, med mindre sikkerheden er en absolut topprioritet hos producenten. Markedet tilbyder prisvenlige løsninger, som lover gode resultater og rimelig sikkerhed - dog uden dokumentation for dette. Det er med stor risiko for forfrysninger og permanente skader på dine klienter, hvis der behandles med en maskine, som ikke besidder EU-gyldigt medicinsk CE-mærkning (MDR).

Vi sætter klientens sikkerhed som højeste prioritet med X-Freeze. Montering af sensorer på begge sidder af hver påsætning, i alt 8 målere, samt fire separate systemer og en dobbelt afbryder, giver klienten en ekstremt sikker maskine.

Af teknikere og ingeniøruddannede, fremstilles og samles Toplites X-Freeze, i Tyskland, hvor delene består af højeste kvalitet. Der udføres detaljeret kvalitetstjek, i fire omgange, for at sikre maskinen overholder alle parametre i de interne sikkerhedskrav. Alle maskiner fremstillet hos Toplite har EU-gyldigt medicinsk CE-mærke, som er din garanti for, at sikkerheden er helt i top.

Simpel og effektiv fedtfrysning

Maskinen har fire påsætningsarme, hvilket muliggør behandling af flere områder på én gang. Yderligere, giver det dig som klinik mulighed for at tilbyde ”venindebehandling”, hvor to, på én gang, får behandling med fedtfrysning. Det gør din investering mere smidig, og du kan optimere på dit tidsforbrug. En stor bonus.

Alle påsætningsarme er i separate systemer med hvert sit touch pad, og der anvendes et fuldt automatiseret kølesystem ned til -10 grader.

Maskinen er simpel at bruge, og virkningerne er dokumenterede. Fedtfrysning er igennem adskillige studier bevist som den mest effektive behandling for permanent fedtreduktion, hvor kirurgiske og invasive alternativer som fedtsugning før har været den eneste vej til lipolyse.

Behandlingen er smertefri og med få eller ingen bivirkninger. Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker forekomme ved bestemte områder, og der kan opleves let ømhed i dagene efter, ligesom en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive fedtfrysninger på alle kroppens fedtdepoter, er en certificering i brug af X-Freeze ved køb af maskinen påkrævet.

Først beslutter du dig, om du ønsker at benytte lease eller investere på normale vilkår. Når det praktiske er på plads, tilmeldes du det næstkommende kursus. Dette er vores officielle certificering i brug af X-Freeze Kryolipolyse, hvor du undervises af vores internationale træner.

På dagen, gennemgås teori og praksis grundigt, og du oplæres i korrekt vedligehold af maskinen. Slutteligt, præsenteres du for en minieksamen, for at sikre indlæring af de forskellige elementer er sket optimalt og korrekt. Dette er for at kortlægge eventuelle områder, som skal repeteres. Herefter udleveres certifikat og du får maskinen med hjem samme dag, hvorefter du er klar til at tilbyde behandling i egen klinik.

Tryghed ved investering

Din tryghed er vores primære fokus. Derfor har vi en automatisk inkluderet tryghedspakke, når du er kunde hos Standard Cosmetics.

Det betyder, at du som kunde bliver prioriteret!

  • Telefon- og e-mailsupport alle ugens 7 dage
  • Oplever du tekniske nedbrud på dine påsætningsarme, kan vi levere en lånepåsætning ved anmodning herom
  • Udvidet reklamationsret til 24 måneder
  • Fuld All-Risk forsikring på Leasingaftaler
  • Højtuddannede teknikere i serviceafdelingen

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt om natten!

Hvorfor os?

  • Du prioriterer din klients sikkerhed meget højt
  • Du ønsker at købe den mest effektive maskine på markedet
  • Tryghed er vigtigt for dig
  • Du ønsker et samarbejde, fremfor et hurtigt éngangskøb
  • Du ønsker 4 påsætningsarme

Leasing

Du har mulighed for at lease X-Freeze til en månedlig pris fra bare 2.742. Leasing tilbydes for os af Ikano Leasing, der er et seriøst og velrenomeret selskab i skønhedsbranchen, som har stor erfaring.

Hos Ikano Leasing tegnes en forsikring af maskinen til en månedlig ydelse på 200.  En engangsoprettelsesomkostning på 1.000 betales og leasingydelsen beror på Cibor 3-renten. Udbetaling på 0-40.000 forelægger, alt efter kreditvurdering af Ikano Leasing. Udbetaling er en forudbetaling af leasingpræmien, og er derfor ikke tomme penge.

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer., samt dit ønske om evt. tilvalg. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

 

Hvad vores kunder siger

Derfor valgte vi Standard Cosmetics

Vi har hos Møller-Poulsen valgt at indgå et samarbejde med Standard Cosmetics. Det har indtil videre været Toplite maskinerne Xenia SHR e-Motion og X-Freeze som vi har fået fra Standard Cosmetics. Grunden og metoden til valget af nye maskiner er enkelt: Vi har tårn høje krav til maskinerne kunnen, og gennemgår markedet minutiøst for at finde den helt rigtig maskine. Pris kommer i anden række. Vores behandlere skal naturligvis også uddannes af dygtige folk. Så når alt det er på plads er der kun dette at sige om Standard Cosmetics: Super professionelle maskiner og fine priser. Samt en kursusplan og backup som er yderst professionelt. Vi kan fra Møller-Poulsen på det varmeste anbefale Standard Cosmetics som samarbejdspartner.

Søren Sielemann
Stifter af klinikken Møller-Poulsen ApS

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
KontantNormalpris:  199.900 DKK            Kampagne:  169.900 DKK
Leasing fra (60 måneder)Normalpris: 2.742 DKK                 Kampagne:      2.369 DKK
Uddannelse og certifikat i X-FreezeFørpris:  6.000 DKK                     Kampagne:             0 DKK
Oprettelse af leasing                           1.000 DKK
Tilkøb af ekstra applikatorer pr. stk.19.995 DKK
Tillægsleasingpris pr. ekstra applikator334 DKK

 

Ofte stillede spørgsmål

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet (1900 for 1 påsætning og 2800 for 2). I prisen er beregnet produktforbrug i form af anti-forfrysningsmembran. Pr. erfaring omsættes gennemsnitligt for 2800, altså 2 påsætninger, pr. time X-Freeze kører.

Det betyder, at prisen på X-Freeze er betalt efter 91 behandlinger.

Tilbagebetalingstid ved 1 behandlinger pr. uge: 1 år og 9 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 behandlinger pr. uge: 7 måneder og 8 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 behandlinger pr. uge:  3 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 behandlinger pr. uge: 2 måneder og 2 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 behandlinger pr. uge: 1 måneder og 11 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 behandlinger pr. uge: 1 måned

Iflg. US National Library of Medicine og National Institutes of Health var 20,2-25,5% af det behandlede fedt i underhuden efter mindst 2 måneder forsvundet og udskilt igennem lymfekanalerne. Næsten 9 ud af 10 responderede på behandlingen, 73% var tilfredse, der beskrives som højt. Tilfredshedsniveauet for Ultralyd lå på 62,3-64%.

Mere end 4 ud af 5 ville anbefale Kryolipolyse til en ven eller veninde. En risikoreduktion på mere end 18 gange sammenlignet med konventionel fedtsugning blev rapporteret.

Kryolipolyse er den mest effektive behandling til fedtreduktion. Resultaterne blev bevist som permanente, ved udeblivende markant vægtforøgelse.

Kilde: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4079633/

X-Freeze er et robust 4-delt system, hvilket betyder maskinen er fire maskiner i én. Applikatorerne er monteret med dobbelte køleelementer i Peltierteknologi. Infrastrukturen i maskinen gør, at reparation på maskinen forekommer lige til. Robustheden i maskinen gør, at generelle reparationer holdes til minima.

X-Freeze optager overraskende lidt plads, og kan stå inde i selv de mindste behandlerrum. Ønsker du at lave dobbelte behandlinger, er kravet blot, at to brikse kan stå ved siden af hinanden i rummet.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

I teorien kan op til fire behandles ad gangen, men vi anbefaler max to. X-Freeze’s fire applikatorer gør, at behandling på to ad gangen foregår nemt og lige til, da justering af effekten kan ske direkte fra applikatoren’s touchpad.

Der findes bivirkninger ved brug af X-Freeze, om end de er relativt milde. Rødme, blå mærker, ømhed og forbigående følelsesløshed (i stil med kold vind mod ansigtet). I de fleste tilfælde er bivirkningerne ovre i løbet af højst én uge.

Kryolipolyse-anordninger er ikke reguleret af Sundhedsstyrelsen.

I 2008 på Massachusetts General Hospital blev metoden opdaget af Dr. Rox Anderson og Dr. Dieter Manstein, som I forbindelse med kuldebaserede forsøg på grise, fremviste permanente fedtreducerende resultater. I 2009 blev den første Kryolipolyse-anordning bygget i 2010 godkendt af FDA og EU. Australien godkendte siden hen metoden i 2015.

I Danmark er Kryolipolyse, fedtfrysning, steget eksplosivt i popularitet siden.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.
Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X