Køb markedets mest effektive fedtfrysning maskine

Med vores X-Freeze NXT kan du tilføre din klinik en yderst sikker, profitabel og populær behandlingsform med en meget kort tilbagebetalingstid.

Vores MDR -godkendte X-Freeze er håndbygget i Tyskland og har markedets bedst dokumenteret effekt med op til 30% reduktion ved behandling af fedtdepoter.

Når du køber/leaser maskinen er det inkl.

Prisoversigt

Sådan foregår en behandling med X-Freeze NXT

Afspil video

Før/efter billeder fra klinikker der bruger X-Freeze NXT.

Fedtfrysning af alle genstridige fedtdepoter

Næste generation af vores Fedtfrysning maskine – den nyeste teknologi er nu en realitet. Bedre resultater. Større sikkerhed. Større brugervenlighed.

Toplites X-Freeze NXT kan foretage effektive fedtfrysninger af alle fedtdepoter på kroppen. I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter.

Ved behandling suges fedtvævet nænsomt op i håndstykket og nedkøles præcist og sikkert. Forskning viser, at ved hver behandling forsvinder 20-30% af det behandlede fedtvæv.

Kroppens fedtlagre er meget følsomme overfor denne specifikke nedkølingsproces. Fedtcellerne nedbrydes og fedtet slippes af cellerne. I de efterfølgende 8-12 uger bearbejder leveren nænsomt og problemfrit det opløste fedt.

Herefter evalueres på, om behandlingen har opnået det ønskede resultat, eller om yderligere behandling er nødvendig.

Hvad er nyt i 2021-teknologien?

– Varmefunktion for chokeffektbehandling i fedtcellerne – giver bedre resultater
– Bedre og hurtigere køling – bedre resultater
– Gennemsigtig applikator – nemmere håndtering
– Blødere applikatormateriale – giver nemmere anvendelse af påsætningsarme
– Øget sikkerhed med nødstopsknap til klienten
– Væsentlig design opgradering – gør det nemmere at sælge behandlingen til klienten
– Opgraderet påsætningsarm til dobbelt hage – nu inkluderet i prisen
– I alt 6 påsætningsarme (1x mikro til dobbelthage, 2x small, 2x large og 1x giga)

Vil du skabe en konkurrencefordel over dine konkurrenter og samtidig opleve endnu gladere klienter, er X-Freeze NXT det naturlige valg. Efterspørgslen på X-Freeze NXT er i 2021 steget med 180% siden 2019. For dig, der ønsker at udvide med mere end én behandling, anbefaler vi Xenia e-Motion SHR.

Undgå permanente skader – Kvalitet er din sikkerhed

Fedtfrysning er forbundet med væsentlig risiko, med mindre sikkerheden er en absolut topprioritet hos producenten. Markedet tilbyder prisvenlige løsninger, som lover gode resultater og rimelig sikkerhed – dog uden dokumentation for dette. Det er med stor risiko for forfrysninger og permanente skader på dine klienter, hvis der behandles med en maskine, som ikke besidder EU-gyldigt medicinsk CE-mærkning (MDR).

Vi sætter klientens sikkerhed som højeste prioritet med en fedtfrysning maskine som X-Freeze. Montering af sensorer på begge sidder af hver påsætning, i alt 8 målere, samt fire separate systemer og en dobbelt afbryder, giver klienten en ekstremt sikker maskine.

Af teknikere og ingeniøruddannede, fremstilles og samles Toplites X-Freeze, i Tyskland, hvor delene består af højeste kvalitet. Der udføres detaljeret kvalitetstjek, i fire omgange, for at sikre maskinen overholder alle parametre i de interne sikkerhedskrav. Alle maskiner fremstillet hos Toplite har EU-gyldigt medicinsk CE-mærke, som er din garanti for, at sikkerheden er helt i top.

MDR-GODKENDT (MEDICINSK CE-MÆRKE)

Efter 1. juli 2023 er maskiner, uden et certifikat under den nye EU-lov “Medical Device Regulation” ulovlige.

Det betyder, at maskiner, herunder også en fedtfrysning maskine, som er direkte importeret fra fx Kina ikke længere må anvendes.

Danske leverandører, der sælger maskiner, som er importeret direkte fra fx Kina, uden et MDR-certifikat, er ligeledes ulovlige at anvende.

Denne nye EU-lov er vedtaget, for at sikre EUs borgere et langt højere kvalitetsniveau.

Når du bestiller en maskine hos os, håndbygges den direkte til dig, og kvalitetssikres i Tyskland, af veluddannede tyske teknikere.

Alle vores maskiner har et gældende MDR-certifikat (medicinsk CE-mærke) og er godkendt i henhold til Lægemiddelstyrelsens krav.

Mere end 110 klinikker i Danmark har siden 2017 valgt at blive en del af vores lille familie. Og flere kommer til hver eneste måned.

Jeg yder personlig kundeservice til dig. Jeg mener, at god kundeservice, giver tryghed til at kunne sove godt om natten.

Jeg har også valgt at doble op på reklamationsretten fra 12 til 24 måneder. Når jeg siger kvalitet, så mener jeg det.

Månedsbudget (1 behandling pr dag)

Behandlingstid pr. dagTilbagebetalingstid
Omsætning ekskl. moms82.500
Lønninger (200 pr. time)-6.000
Vedligehold pr. måned-583
Anti-frost membraner-1.470
All-risk forsikring-250
El-180
Distilleret vand-97
I alt+73.930

Sådan gik det for Elses klinik i Vejle

Afspil video

Else fra Topclinic i Vejle fortæller om hvad resultatet af sin investering i X-Freeze NXT er.

Tryghed ved investering

Din tryghed er vores primære fokus. Derfor har vi en automatisk inkluderet tryghedspakke, når du er kunde hos Standard Cosmetics og køber X-Freeze NXT fedtfrysning maskine.

Det betyder, at du som kunde bliver prioriteret!

– Telefon- og e-mailsupport
– Udvidet reklamationsret til 24 måneder
– Fuld all-risk forsikring på leasingaftaler
– Højtuddannede teknikere i serviceafdelingen

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt om natten!

Hvorfor os?
– Du prioriterer din klients sikkerhed meget højt
– Du ønsker at investere i den mest effektive maskine på markedet
– Tryghed er vigtigt for dig
– Du ønsker et samarbejde, fremfor et hurtigt éngangskøb
– Du ønsker 6 påsætningsarme

Kl. 8.00-09.00: Detaljeret teori

Kl. 09.00-10.30: Introduktion til X-Freeze NXT og praktisk behandling på modeller

Kl. 10.30-11.30: Repetering, vedligehold af X-Freeze NXT og uddeling af certifikater

Kl. 11.30-12.00: Frokost

Du kan altid se vores næstkommende kursus i Kursusoversigten.

Simpel og effektiv fedtfrysning

Maskinen har fire påsætningsarme, hvilket muliggør behandling af flere områder på én gang. Yderligere, giver det dig som klinik mulighed for at tilbyde ”venindebehandling”, hvor to, på én gang, får behandling med fedtfrysning. Det gør din investering mere smidig, og du kan optimere på dit tidsforbrug. En stor bonus.

Alle påsætningsarme er i separate systemer med hvert sit touch pad, og der anvendes et fuldt automatiseret kølesystem ned til -10 grader.

X-Freeze NXT fedtfrysning maskine er simpel at bruge, og virkningerne er dokumenterede. Fedtfrysning er igennem adskillige studier bevist som den mest effektive behandling for permanent fedtreduktion, hvor kirurgiske og invasive alternativer som fedtsugning før har været den eneste vej til lipolyse.

Behandlingen er smertefri og med få eller ingen bivirkninger. Alt efter behandlingsområde, kan mindre blå mærker forekomme ved bestemte områder, og der kan opleves let ømhed i dagene efter, ligesom en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive fedtfrysninger på alle kroppens fedtdepoter, er en certificering i brug af X-Freeze ved køb af maskinen påkrævet.

Først beslutter du dig, om du ønsker at benytte lease eller investere på normale vilkår. Når det praktiske er på plads, tilmeldes du det næstkommende kursus. Dette er vores officielle certificering i brug af X-Freeze fedtfrysning maskine, hvor du undervises af vores internationale træner.

På dagen, gennemgås teori og praksis grundigt, og du oplæres i korrekt vedligehold af maskinen. Slutteligt, præsenteres du for en minieksamen, for at sikre indlæring af de forskellige elementer er sket optimalt og korrekt. Dette er for at kortlægge eventuelle områder, som skal repeteres. Herefter udleveres certifikat og du får maskinen med hjem samme dag, hvorefter du er klar til at tilbyde behandling i egen klinik.

Fedtfrysning maskine med 6 håndtag og heatchok funktion - fjern op til 30% af fedtdepoterne ved hver behandling

Ofte stillede spørgsmål

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet (1900 for 1 påsætning og 2800 for 2). I prisen er beregnet produktforbrug i form af anti-forfrysningsmembran. Pr. erfaring omsættes gennemsnitligt for 2800, altså 2 påsætninger, pr. time X-Freeze kører.

Det betyder, at prisen på X-Freeze er betalt efter 91 behandlinger.

Tilbagebetalingstid ved 1 behandlinger pr. uge: 1 år og 9 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 behandlinger pr. uge: 7 måneder og 8 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 behandlinger pr. uge: 3 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 behandlinger pr. uge: 2 måneder og 2 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 behandlinger pr. uge: 1 måneder og 11 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 behandlinger pr. uge: 1 måned

Iflg. US National Library of Medicine og National Institutes of Health var 20,2-25,5% af det behandlede fedt i underhuden efter mindst 2 måneder forsvundet og udskilt igennem lymfekanalerne. Næsten 9 ud af 10 responderede på behandlingen, 73% var tilfredse, der beskrives som højt. Tilfredshedsniveauet for Ultralyd lå på 62,3-64%.

Mere end 4 ud af 5 ville anbefale Kryolipolyse til en ven eller veninde. En risikoreduktion på mere end 18 gange sammenlignet med konventionel fedtsugning blev rapporteret.

Kryolipolyse er den mest effektive behandling til fedtreduktion. Resultaterne blev bevist som permanente, ved udeblivende markant vægtforøgelse.

Kilde: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4079633/

Studioa.dk kan du se før/efter billeder efter brug af vores maskine.

X-Freeze fedtfrysning maskine er et robust 4-delt system, hvilket betyder maskinen er fire maskiner i én. Applikatorerne er monteret med dobbelte køleelementer i Peltierteknologi. Infrastrukturen i maskinen gør, at reparation på maskinen forekommer lige til. Robustheden i maskinen gør, at generelle reparationer holdes til minima.

X-Freeze optager overraskende lidt plads, og kan stå inde i selv de mindste behandlerrum. Ønsker du at lave dobbelte behandlinger, er kravet blot, at to brikse kan stå ved siden af hinanden i rummet.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

I teorien kan op til fire behandles ad gangen, men vi anbefaler max to. X-Freeze’s fire applikatorer gør, at behandling på to ad gangen foregår nemt og lige til, da justering af effekten kan ske direkte fra applikatoren’s touchpad.

Der findes bivirkninger ved brug af X-Freeze, om end de er relativt milde. Rødme, blå mærker, ømhed og forbigående følelsesløshed (i stil med kold vind mod ansigtet). I de fleste tilfælde er bivirkningerne ovre i løbet af højst én uge.

Kryolipolyse-anordninger er ikke reguleret af Sundhedsstyrelsen.

I 2008 på Massachusetts General Hospital blev metoden opdaget af Dr. Rox Anderson og Dr. Dieter Manstein, som I forbindelse med kuldebaserede forsøg på grise, fremviste permanente fedtreducerende resultater. I 2009 blev den første Kryolipolyse-anordning bygget i 2010 godkendt af FDA og EU. Australien godkendte siden hen metoden i 2015.

I Danmark er Kryolipolyse, fedtfrysning, steget eksplosivt i popularitet siden.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.