Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

X- laser R Maskinen fjerner tatoveringer, pigmentpletter og udfører Carbon Peeling - nemt, sikkert og effektivt.

Fjernelse af tatoveringer kan være en genstridig proces, men med vores Q-switched Nd Yag laser kan du nemt, sikkert, effektivt og mildt fjerne tatoveringer, pigmentpletter og udføre Carbon Peeling. X- Laser R Maskinen er en af de mest populære på markedet, og den giver dig de bedste forudsætninger for nemt og effektivt at udføre behandlinger.

Er du tatovør? Eller udfører du permanent makeup? Så er Nd Yag Laser det perfekte suplement til at kunne udfolde sig artistisk. Lysning eller totalfjernelse af tatoveringer samt mikropigmenteringer, giver dig muligheden for, at udføre nyt arbejde oven på det behandlede område. Med X-laser R maskinen vil du opleve en revolutionerende og effektiv teknologi, som gør det muligt at tilbyde dine kunder det allerbedste resultat. 

Toplite X-Laser R er håndbygget af tyske ingeniører med henblik på at skabe markedet sikreste, mest effektive og moderne Q-switched Nd YAG laser til fjernelse af tattos og pigmentpletter, samt den hypermoderne Carbon Peeling, der har sit udspring i Hollywood (sidstnævnte behandling kræver godkendelse ved Styrelsen for Patientsikkerhed). 

Fjern tatoveringer med den nyeste teknologi - MDR og CE-godkendt efter 2020 EU-lovgivning

X- Laser R har den nyeste 2020-teknologi, der sikrer dig som behandler, at kunne tilbyde dine kunder en effektiv fjernelse af deres tatovering på 3-15 behandlinger, alt efter farve og type.

Standard Cosmetics og Toplite overholder alle de seneste lovmæssige krav i forbindelse med de nye regler i 2020. Toplite er registreret EU-producent og Standard Cosmetics er registreret importør og distributør hos Lægemiddelstyrelsen. Det er din garanti for, at sikkerhed og tryghed er absolut i top.

Behandling med X-Laser R slår, ved behandling af tatoveringer, pigmenten i mindre stykker, ved en bølgelænge på enten 1064 eller 532 nm til tattoo removal. Maskinen har en maksenergi på 1200/2400 MJ ved 532/1064nm, hvilket sikrer nok energi til at arbejde i dybden med tatoveringen. Maskinen er justérbar med 1-10 hz og vejer 25 kg.

X-laser R fjerner effektivt både farvetatoveringer samt pigmentpletter. 

Hvor mange behandlinger kræves der til de forskellige tilstande?

Permanent makeup: 1 - 3 behandlinger
Skygger: 3 - 5 behandlinger
Sort, blå og mørkebrun: 6-10 behandlinger
Rød, lilla, orange og lysebrun: 8 - 15 behandlinger
Modermærker: 3 - 5 behandlinger
Neglesvamp: 3 - 4 behandlinger
Pigmentpletter: 1 - 3 behandlinger

X-Laser R kommer med en fuld tryghedspakke, som indeholder lang reklamationsret, 70 timers ugentlig åbningstid på support og et team af tyske teknikere til servicering.

Vi anbefaler et årligt service af din X-Laser R, dette sikrer dig at du altid har en velfungerende, opdateret og effektiv maskine. Når du ønsker dit årlige service, kontakter du blot supporten. Derefter vil vores team afhente maskinen direkte fra din egen klinik, og fragte den til Tyskland til service. Vi leverer selvfølgelig direkte tilbage til dig igen - på under 2 uger!

I forbindelse med køb af maskine følger følgende med:

Briller med 100% beskyttelse til kunde og tre forskellige slags behandlerbriller (1064/532nm, 1064nm og 532nm)
Personlig support
24 måneders reklamationsret
Adgang til fuld tryghedspakke

Leasing

Igennem vores trofaste partner, Ikano Leasing, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse.

Ikano Leasing fremsætter kredit vilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser - priser er  bundet op på Cibor 3-renten)

Nystartede klinikker skal altid forholde sig til 28.000 + moms i førstegangsydelse.

 

Løbetid og udbetaling Månedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder - 28.000 i førstegangsydelse 4.399 DKK
36 måneder - 28.000 i førstegangsydelse 3.044 DKK
48 måneder - 28.000 i førstegangsydelse 2.368 DKK
60 måneder - 28.000 i førstegangsydelse 1.963 DKK
24 måneder -          0 i førstegangsydelse 5.636 DKK
36 måneder -          0 i førstegangsydelse 3.894 DKK
48 måneder -          0 i førstegangsydelse 3.024 DKK
60 måneder -          0 i førstegangsydelse 2.504 DKK

 

 

Restværdi - det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 14.000 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer., samt din personlige årsopgørelse fra SKAT i PDF. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Prisoversigt DKK ekskl. moms
Kontant 139.900 DKK
Leasing fra (60 måneder + 20% udb.) 1.963 DKK
Kursus med certifikat Inkluderet
Carbon Peeling Linse 5.000 DKK
Oprettelse af leasing 1.000 DKK
Startpakke med beskyttelsesbriller etc. Inkluderet
Fuld forsikring igennem leasing Pr. måned 140 DKK

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.

Serviceprisen på 2.995 + moms, inkluderer både fragt og service.

 

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service.

Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X