X- laser R Maskinen fjerner tatoveringer, pigmentpletter og udfører Carbon Peeling - nemt, sikkert og effektivt

Fjernelse af tatoveringer kan være en genstridig proces, men med vores Q-switched Nd Yag laser kan du nemt, sikkert og effektivt fjerne tatoveringer, pigmentpletter og udføre Carbon Peeling. X- Laser R Maskinen er en af de mest populære på markedet, og den giver dig de bedste forudsætninger for effektivt at udføre behandlinger, som vil føles milde.

Er du tatovør? Eller udfører du permanent makeup? Så er X- laser R det perfekte supplement til at kunne udfolde sig artistisk. Lysning eller totalfjernelse af tatoveringer samt mikropigmenteringer, giver dig muligheden for, at udføre nyt arbejde oven på det behandlede område. Med X-laser R maskinen vil du opleve en revolutionerende og effektiv teknologi, som gør det muligt at tilbyde det allerbedste resultat. 

Toplite X-Laser R er håndbygget af tyske ingeniører med henblik på at skabe markedets sikreste, mest effektive og moderne Q-switched Nd YAG laser til fjernelse af tattoos og pigmentpletter, samt den hypermoderne Carbon Peeling, der har sit udspring i Hollywood. 

X-laser R fjerner tatoveringer med den nyeste teknologi

X-Laser R har den nyeste 2020-teknologi, der sikrer dig som behandler, at kunne tilbyde dine kunder en effektiv fjernelse af deres tatovering på ned til 8 behandlinger.

Behandling med X-Laser R slår, ved behandling af tatoveringer, pigmentet i mindre stykker, ved en bølgelænge på enten 1064 eller 532 nm til tattoo removal. X-laser R maskinen har en maks energi på 1000 MJ, hvilket mindsker risikoen for forbrænding væsentligt. X-laser R maskinen er justerbar med 1-6 hz og vægten er 21 kg.

X-laser R fjerner effektivt farvetatoveringer samt modermærker, neglesvamp og pigmentpletter, nedenfor kan du se en oversigt over antal behandlinger pr. tilstand. 

Tilbyd dine kunder en effektiv proces, når du fjerner deres tatoveringer, permanente makeup eller pigmentpletter

Så få behandlinger skal der til med X-laser R:

 • Permanent makeup: 1 - 3 behandlinger
 • Skygger: 3 - 5 behandlinger
 • Sort, blå og mørkebrun: 6-10 behandlinger
 • Rød, lilla, orange og lysebrun: 8 - 15 behandlinger
 • Modermærker: 3 - 5 behandlinger
 • Neglesvamp: 3 - 4 behandlinger
 • Pigmentpletter: 1 - 3 behandlinger

Fuld tryghedspakke inkluderet, når du køber en X-laser R maskine

X-Laser R kommer med en fuld tryghedspakke, som indeholder lang reklamationsret, 70 timers ugentlig åbningstid på support og et team af tyske teknikere til servicering.

Vi anbefaler et årligt service af din X-Laser R, dette sikrer dig at du altid har en velfungerende, opdateret og effektiv maskine. Når du ønsker dit årlige service, kontakter du blot supporten. Derefter vil vores team afhente maskinen direkte fra din egen klinik, og fragte den til Tyskland til service. Vi leverer selvfølgelig direkte tilbage til dig igen - på under 2 uger!

Ved køb af en X-Laser R maskine får du følgende med:

 • Briller med 100% beskyttelse til kunde og tre forskellige slags behandlerbriller (1064/532nm, 1064nm og 532nm)
 • Tre slags linser
 • 24 måneders reklamationsret
 • Adgang til fuld tryghedspakke

Leasing

Leasing af X-Laser R findes fra 1.973 pr. måned. Leasing tilbydes igennem Ikano Leasing, som er et seriøst og anerkendt selskab inden for den medicinske verden.

Hos Ikano Leasing tegnes en all-risk forsikring på maskinen til 120 pr. måned. Oprettelsesgebyr på 1.000 forelægger og leasingydelsen er baseret på Cibor 3-renten. En udbetaling på op til 20% af kontantprisen kan forekomme, alt efter kreditvurdering, som beror på alder på CVR-nummer og indkomstniveau. Udbetalingen er en forudbetaling af leasingpræmien, og vil derfor nedsætte din månedlige ydelse.

Forespørgsel om leasing kan ske uden yderligere forpligtelse og kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer fra dig. Vælg øverst på siden køb/anmod for at sende os oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ved køb af maskinen accepteres altid Standard Cosmetics almindelige handelsbetingelser.

 

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
Pris139.900,-
Leasing fra (60 måneder)1.973,-
Certificering / undervisning6.000,-
Carbon Peeling Linse5.000,-
Årlig servicepris inkl. afhentning og fragt2.995,-
Startpakke med beskyttelsesbriller etc.0,-
Oprettelse af leasing1.000,-

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.

Serviceprisen på 2.995 + moms, inkluderer både fragt og service.

I 2019 blev reglerne for anvendelse af YAG-Laser til fjernelse af tatoveringer lempet. Det betyder, at der ikke kræves nogen særskilt uddannelse eller baggrund for at anvende X-Laser R.

Dog anbefaler vi altid, at din baggrund for anvendelse af X-Laser R, er så relevant, som mulig, og du kan tilbyde behandling i et professionelt kliniklokale.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service.

Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X