Køb og bliv uddannet i X-Laser Removal - Tattoo Fjernelse

Hvorfor investere i X-Laser Removal:

Afspil video

LEASING FRA DKK 2.816 PR. MÅNED

KONTANT

PrisoversigtDKK ekskl. moms
Kontant139.900 DKK
Leasing fra2.816 DKK
Kursus med certifikatInkluderet
Carbon Peeling Linse5.000 DKK
Oprettelse af leasing1.000 DKK
Startpakke med beskyttelsesbriller etc.Inkluderet
Fuld forsikring igennem leasingInkluderet ved leasing
 

Fjern tatoveringer nemt, sikkert og effektivt - ren værdi for pengene

Fjernelse af tatoveringer kan være en genstridig proces, men med vores Q-switched Nd Yag laser kan du nemt, sikkert, effektivt og mildt fjerne tatoveringer. X- Laser R Maskinen er en af de mest populære på markedet, og den giver dig de bedste forudsætninger for nemt og effektivt at udføre behandlinger.

Vi har stort fokus på værdi for pengene, og tilbyder således ikke en milliondyr maskine. Igennem vores totalløsning med kursus, maskine, startpakke med det nødvendige i starten og efterfølgende kundeservice, kan du sove trygt om natten.

Studio A er en af de klinikker, som valgte at arbejde med X-Laser R – med succes.

X- Laser R henvender sig til dig, som ønsker at blive professionel med fjernelse af tatoveringer, men også tænker på økonomien.

Er du tatovør? Eller udfører du permanent makeup? Så er Nd Yag Laser det perfekte suplement til at kunne udfolde sig artistisk. Lysning eller totalfjernelse af tatoveringer samt mikropigmenteringer, giver dig muligheden for, at udføre nyt arbejde oven på det behandlede område. Med X-laser R maskinen vil du opleve en revolutionerende og effektiv teknologi, som gør det muligt at tilbyde dine kunder det allerbedste resultat.

Toplite X-Laser R er håndbygget af tyske ingeniører med henblik på at skabe markedets sikreste, mest effektive og moderne Q-switched Nd YAG laser til fjernelse af tattos.

Fjern tatoveringer med den nyeste teknologi - MDR og CE-godkendt efter 2020 EU-lovgivning

X- Laser R har den nyeste 2021-teknologi, der sikrer dig som behandler, at kunne tilbyde dine kunder en effektiv fjernelse af deres tatovering på 3-15 behandlinger, alt efter farve og type.

Standard Cosmetics og Toplite overholder alle de seneste lovmæssige krav i forbindelse med de nye regler i 2020. Toplite er registreret EU-producent og Standard Cosmetics er registreret importør og distributør hos Lægemiddelstyrelsen. Det er din garanti for, at sikkerhed og tryghed er absolut i top.

Behandling med X-Laser R slår, ved behandling af tatoveringer, pigmenten i mindre stykker, ved en bølgelænge på enten 1064 eller 532 nm til tattoo removal. Maskinen har en maksenergi på 1200/2400 MJ ved 532/1064nm, hvilket sikrer nok energi til at arbejde i dybden med tatoveringen. Maskinen er justérbar med 1-10 hz og vejer 25 kg.

Hvor mange behandlinger kræves der til de forskellige tilstande?

– Permanent makeup: 1 – 3 behandlinger
– Skygger: 3 – 5 behandlinger
– Sort, blå og mørkebrun: 6-10 behandlinger
– Rød, lilla, orange og lysebrun: 8 – 15 behandlinger

X-Laser R kommer med en fuld tryghedspakke, som indeholder lang reklamationsret, 70 timers ugentlig åbningstid på support og et team af tyske teknikere til servicering.

Vi anbefaler et årligt service af din X-Laser R, dette sikrer dig at du altid har en velfungerende, opdateret og effektiv maskine. Når du ønsker dit årlige service, kontakter du blot supporten. Derefter vil vores team afhente maskinen direkte fra din egen klinik, og fragte den til Tyskland til service. Vi leverer selvfølgelig direkte tilbage til dig igen – på under 2 uger!

I forbindelse med køb af maskine følger følgende med:

– Briller med 100% beskyttelse til kunde og tre forskellige slags behandlerbriller (1064/532nm, 1064nm og 532nm)
– Personlig support
– 24 måneders reklamationsret

Leasing

Igennem vores trofaste partner, Nykredit Leasing, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse.

Nykredit Leasing fremsætter kredit vilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser – priser er bundet op på Cibor 3-renten)

Nystartede klinikker skal altid forholde sig til 28.000 + moms i førstegangsydelse.

Løbetid og udbetalingMånedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder – 28.000 i førstegangsydelse4.399 DKK
36 måneder – 28.000 i førstegangsydelse3.044 DKK
48 måneder – 28.000 i førstegangsydelse2.368 DKK
60 måneder – 28.000 i førstegangsydelse1.963 DKK
24 måneder –          0 i førstegangsydelse5.636 DKK
36 måneder –          0 i førstegangsydelse3.894 DKK
48 måneder –          0 i førstegangsydelse3.024 DKK
60 måneder –          0 i førstegangsydelse2.504 DKK

Restværdi – det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 14.000 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer., samt din personlige årsopgørelse fra SKAT i PDF. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service.

Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Køb / anmod