En maskine der kan fjerne tatoveringer, pigmentpletter og udføre Carbon Peeling - nemt, sikkert og effektivt

Fjernelse af tatoveringer kan være en genstridig proces, men med vores Q-switched Nd Yag laser kan du nemt, sikkert, effektivt og mildt fjerne tatoveringer, pigmentpletter og udføre Carbon Peeling.

Er du tatovør eller udfører permanent makeup er Nd Yag Laser et perfekt suplement til at kunne folde sig artistisk ud. Lysning eller totalfjernelse af tatoveringer og mikropigmenteringer giver mulighed for at udføre nyt arbejde oven på det behandlede område.

Toplite X-Laser R er håndbygget af tyske ingeniører med henblik på at skabe markedet sikreste, mest effektive og moderne Q-switched Nd YAG laser til fjernelse af tattos og pigmentpletter, samt den hypermoderne Carbon Peeling, der har sit udspring i Hollywood.

Fjern tatoveringer med den nyeste teknologi

Den nyeste 2020-teknologi sikrer dig som behandler, at kunne tilbyde dine kunder en effektiv fjernelse af deres tatovering på ned til 8 behandlinger.

Behandling med X-Laser R slår, ved behandling af tatoveringer, pigmenten i mindre stykker, ved en bølgelænge på enten 1064 eller 532 nm til tattoo removal. Maskinen har en maks energi på 1000 MJ, hvilket mindsker risikoen for forbrænding væsentligt. Maskinen er justérbar med 1-6 hz. Vægt: 21 kg.

X-Laser R kommer med en fuld tryghedspakke, som indeholder lang reklamationsret, 70 timers ugentlig åbningstid på support og et team af tyske teknikere til servicering.

Vi anbefaler et årligt service af din X-Laser R, som sikrer dig en velfungerende, opdateret og effektiv maskine. Ønsker du dit årlige service, kontakt da blot supporten, og vores team afhenter maskinen direkte i din egen klinik, fragter den til Tyskland til service, og leverer direkte tilbage til dig igen - på under 2 uger!

I forbindelse med køb af maskine følger følgende med:

Briller med 100% beskyttelse til kunde og tre forskellige slags behandlerbriller (1064/532nm, 1064nm og 532nm)
Tre slags linser
24 måneders reklamationsret
Adgang til fuld tryghedspakke

Leasing

Leasing af X-Laser R findes fra 1.973 pr. måned. Leasing tilbydes igennem Ikano Leasing, som er et seriøst og anerkendt selskab inden for den medicinske verden.

Hos Ikano Leasing tegnes en all-risk forsikring på maskinen til 120 pr. måned. Oprettelsesgebyr på 1.000 forelægger og leasingydelsen er baseret på Cibor 3-renten. En udbetaling på op til 20% af kontantprisen kan forekomme, alt efter kreditvurdering, som beror på alder på CVR-nummer og indkomstniveau. Udbetalingen er en forudbetaling af leasingpræmien, og vil derfor nedsætte din månedlige ydelse.

Forespørgsel om leasing kan ske uden yderligere forpligtelse og kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer fra dig. Vælg øverst på siden køb/anmod for at sende os oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ved køb af maskinen accepteres altid Standard Cosmetics almindelige handelsbetingelser.

 

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
Pris139.900,-
Leasing fra (60 måneder)1.973,-
Certificering / undervisning6.000,-
Carbon Peeling Linse5.000,-
Årlig servicepris inkl. afhentning og fragt2.995,-
Startpakke med beskyttelsesbriller etc.0,-
Oprettelse af leasing1.000,-

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.

Serviceprisen på 2.995 + moms, inkluderer både fragt og service.

I 2019 blev reglerne for anvendelse af YAG-Laser til fjernelse af tatoveringer lempet. Det betyder, at der ikke kræves nogen særskilt uddannelse eller baggrund for at anvende X-Laser R.

Dog anbefaler vi altid, at din baggrund for anvendelse af X-Laser R, er så relevant, som mulig, og du kan tilbyde behandling i et professionelt kliniklokale.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service.

Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X