Køb markedets mest effektive maskine til muskelopbygning

Vær firstmover og opnå stort indtjeningspotentiale på tidens mest hyppede behandling. +16% muskelmasse og -19% fedtdepot – i samme behandling. Evidensbaseret teknologi, bygget på det bedste fra MR-scannere.

Vores MDR-godkendte X-Trainer er håndbygget i Tyskland.

4 påsætningsarme. 30 minutters behandling svarer til 20.000 mavebøjninger. Få også stramme balder, baglår, forlår og større arme og lægmuskler.

Fuld pakke medfølger ved køb/leasing:

Prisoversigt

Afspil video

Se Jackie få elektromagnetisk stimulation af musklerne med X-Trainer

muskelopbygning og fedtforbrænding

Opstramning og muskelopbygning med Toplite X-Trainer er fremtidens svar på den ultimative muskelopbyggende og fedtreducerende behandling – i én og samme!

Metoden er en videreudvikling af MR-scanning som vi kender det i dag, men tilpasset muskelstimuli og fedtforbrænding.

Med ultra korte impulser på 260 ɱs, ydes supramaksimale muskelkontraktioner, forårsaget af elektromagnetisk påvirkning.

De ultra korte impulser sikrer, at musklerne ikke når at slappe af mellem sammentrækninger, hvilket skaber stimuli af musklerne og en naturlig forbrænding af fedt, grundet musklernes arbejdspåvirkning.

X-Trainer arbejder med evidensbaseret elektromagnetisk teknologi, som er udviklet i 2018, på baggrund af studier om elektromagnetisk stimuli.

Resultatet er -19% fedt i fedtdepoter og +16 muskeltilvækst i gennemsnit pr. behandling!

Behandlingens resultat haves allerede 3-4 dage efter, hvor kunden kan genbehandles. Vi anbefaler serie på 4-6 behandling af samme muskelgruppe for at få et pænt resultat.

En moderne genvej til at slide time efter time i fitnesscentret!

De mest populære ønsker er fastere balder, større arme eller six-pack – det klarer X-Trainer – emsculpting maskinen!

Vil du vækste din omsætning som fx Studio A gjorde? Eller måske har du et ønske om at tilbyde nutidens mest revolutionerende behandling.

X-Trainer er din vej til et kæmpestort kundegrundlag, hvor du med blot 30 minutters behandling kan omsætte for op til DKK 3.000 – endda med konservative priser.

Kropslig velvære og sundhed er i stærkt stigende grad i fokus. X-Trainer er lige nedad denne boldgade og rammer sømmet helt aldeles på hovedet, ved at tilbyde både fedtreduktion og muskelvækst, under samme behandling.

Har du overvejet X-Freeze NXT (Fedtfrysning) er X-Trainer den perfekte maskine at kombinere behandlingen med. Det gør sig især gældende, hvis du i din klinik ønsker at have fokus fokus på det kropslige og samtidig ønsker at sætte fart på omsætningen.

MDR-Godkendt (Medicinsk CE-mærke)

Efter 1. juli 2023 er maskiner, uden et certifikat under den nye EU-lov “Medical Device Regulation” ulovlige.

Det betyder, at maskiner, som er direkte importeret fra fx Kina ikke længere må anvendes.

Danske leverandører, der sælger maskiner, som er importeret direkte fra fx Kina, uden et MDR-certifikat, er ligeledes ulovlige at anvende.

Denne nye EU-lov er vedtaget, for at sikre EUs borgere et langt højere kvalitetsniveau.

Når du bestiller en maskine hos os, håndbygges den direkte til dig, og kvalitetssikres i Tyskland, af veluddannede tyske teknikere.

Alle vores maskiner har et gældende MDR-certifikat (medicinsk CE-mærke) og er godkendt i henhold til Lægemiddelstyrelsens krav.

Mere end 110 klinikker i Danmark har siden 2017 valgt at blive en del af vores lille familie. Og flere kommer til hver eneste måned.

Jeg yder personlig kundeservice til dig. Jeg mener, at god kundeservice, giver tryghed til at kunne sove godt om natten.

Jeg har også valgt at doble op på reklamationsretten fra 12 til 24 måneder. Når jeg siger kvalitet, så mener jeg det.

Månedsbudget (1 time pr dag)

Behandlingstid pr. dagTilbagebetalingstid
Omsætning ekskl. moms49.980
Lønninger (200 pr. time)-6.000
Vedligehold pr. måned-583
Diverse-447
All-risk forsikring-250
El-180
Distilleret vand-97
I alt+32.433

Undgå permanente skader – Garanti igennem kvalitet

Vi har valgt et kompromisløst fokus på kvalitet. Det betyder, at vi kun ønsker at levere det bedste udstyr på markedet. Vi mener, at kvalitet er din garanti for en effektiv og sikker behandling, som dine kunder ultimativt får glæde af. Er dine kunder tilfredse, fortæller de om deres oplevelse til deres omgangskreds, og du vil opleve eksponentiel vækst i antal kunder og omsætning. Kvalitet skaber bæredygtig vækst i din klinik. Udeblivende kvalitet skaber det modsatte – og lidt mere til.

Behandling med X-Trainer er ikke ufarligt, hvis du ikke har modtaget korrekt certificering i brug.

Derfor er kursus altid obligatorisk hos Standard Cosmetics. Vi udlever ikke en maskine, uden en af vores certificerede trænere har gennemgået en detaljeret oplæring i korrekt brug.

Anvendelse af en maskine som ikke er bygget med respekt for kvalitet, kan i værste fald medføre alvorlige permanente skader på muskler og væv. Vi tager sikkerhed alvorligt! Af teknikere og ingeniøruddannede, håndbygges og kvalitetssikres Toplites X-Trainer, i Tyskland. Der udføres detaljeret kvalitetstjek, i fire omgange, for at sikre maskinen overholder alle parametre i de interne sikkerhedskrav. Alle maskiner fremstillet hos Toplite har EU-gyldigt medicinsk CE-mærke iht. gældende Medical Device Regulation 2021 (lovkrav), som er din garanti for, at sikkerheden er helt i top.

Før/efter billede

EM Sculpting maskine giver +16% muskel og -19% fedt - Standard Cosmetics X-Trainer

Sådan fungerer Muskelopbygning med X-Trainer

Med hele 4 påsætningsarme, 2 flade og 2 buede, har du de bedste forudsætninger for at give den bedste behandling – endda til to på én gang.

De elektromagnetiske plader, for enden af påsætningsarmene, monteres let og elegant med båndene, på det ønskede behandlingsområde.

Ønskede effekt vælges, hvor valgene stå mellem hypertrofi (muskelopbygning), styrke, HIIT (High Intensity Training) eller to forskellige kombinationer, som sikrer kunden et alsidigt resultat.

I 30 minutter ligger kunden på briksen og modtager behandlingen, imens musklerne sammentrækkes i forskellige sekvenser og intervaller, alt efter indstilling.

Behandlingen er ikke forbundet med smerte og kunden oplever ikke ubehag.

Efter afsluttet behandling, vil kunden mærke spændte muskler og et “pump”, som resultat af stimuli, herunder blodtilførsel til musklerne.

Efter behandling kan kunden fortsætte sin dag som normalt, uden større hensyn.

Genbehandling kan ske efter 3-4 dage, men vi anbefaler 7 dage af hensyn til økonomi og resultatudvikling.

Fx følgende områder kan behandles:

– Mave

– Balder

– Forlår

– Baglår

– Læg

– Arme

En følelse af et straksresultat vil være udbredt – mere end 90% genbooker en X-Trainer behandling efter første behandling!

Tryghed ved investering

Din tryghed er vores primære fokus. Derfor har vi en automatisk inkluderet tryghedspakke, når du er kunde hos Standard Cosmetics.

Det betyder, at du som kunde bliver prioriteret!

– Telefon- og e-mailsupport
– Tilbud om lånepåsætningsarme ved evt. teknisk nedbrud
– Udvidet reklamationsret til 24 måneder
– Fuld all-risk forsikring på leasingaftaler
– Højtuddannede teknikere i serviceafdelingen

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt om natten!

Hvorfor os?
– Du prioriterer din klients sikkerhed meget højt
– Du ønsker at investere i den mest effektive maskine på markedet
– Tryghed er vigtigt for dig
– Du ønsker et samarbejde, fremfor et hurtigt éngangskøb
– Du ønsker 4 påsætningsarme

Kl. 8.00-9.30: Detaljeret teori ved certificerede underviser Line Damm

Kl. 9.30-11.30: Introduktion til X-Trainer og praktisk behandling på modeller

Kl. 11.30-12.00: Frokost

Kl. 12.00-14.00: Repetering, vedligehold af X-Trainer og uddeling af certifikater

Du kan altid se vores næstkommende kursus i Kursusoversigten.

Ofte stillede spørgsmål om emsculpting maskinen

HIFEM® står for high intensity focused electro-magnetic technology og er udviklet med henblik på at stimulere muskler og forbrænde fedt.

Adskillige studier er udført – nedenunder finder du et link til ét af dem: 

Kilde: https://europepmc.org/article/med/30500146

X-Trainer er håndbygget og kvalitetssikret af tyske ingeniører, hvilket er din garanti for et robust system, som yderst sjældent bliver ufunktionsdygtigt.

X-Trainer fylder overrasket lidt og kræver ikke meget plads. Vær opmærksom på, at andre maskiner skal stå 1-2 meter væk fra X-Trainer grundet de elektromagnetiske impulser.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

I teorien kan op til fire behandles ad gangen, men vi anbefaler max to. X-Trainer har 4 påsætningsarme, i modsætning til de fleste andre alternativer, som kun har 1-2 påsætninger.

Derfor kan du nemt tilbyde fx veninde behandling eller behandling til kærestepar samtidig.

Hos Standard Cosmetics bliver du minutiøst oplært i korrekt brug, og vil først blive sendt hjem fra kursus, når vi er sikre på, du anvender udstyret korrekt. Følger du manualen, hvilket er nemt og lige til, vil der yderst sjældent opstå komplikationer.

Anvendelse af HIFEM®-metoden, som X-Trainer er udviklet på baggrund af, er ikke forbundet med nogle lovmæssige krav. Standard Cosmetics står dog aldrig til ansvar for lovmæssige ændringer eller andet herunder. Der er altid udstyr for egen fortolkning.

Metoden blev udviklet i 2018, og derfor relativt ny. Det er en videreudvikling på nogle af de samme teknologier, som anvendes til MR-skannere den dag i dag.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.
Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Tags:

emsculpting maskine

maskine til muskelopbygning

Muskelopbygning maskine

Muskelopbygning maskine køb

køb maskine til muskelopbygning

emsculpting maskine leasing

køb emsculpting maskine