Leasing af laser maskiner igennem Standard Cosmetics - ansøg her på siden

Ansøg uforpligtende om leasing

Leasing er populært. Meget populært.

Uanset, om man kan betale sin nye investering kontant eller ej, er leasing den foretrukne betalingsmetode.

De årsager, vi oftest hører, er ønsket om at splitte udgifterne ud på månedbasis, i stedet for at låse en stor mængde kapital i en maskine.

Det er ikke kun i denne branche, at leasing efterhånden er blevet standard. Modellen er især kendt fra bilsektoren. Det er stort set samme model, vi benytter os af, og derfor vil vores aftale nok virke velkendt, hvis du før har leaset en bil.

 

Sådan er processen fra start til slut

I vores step-by-step visualisering, kan du på forhånd få et indblik i hvordan leasingforløbet er, fra ansøgning til afsluttet leasing af din næste maskine.

Vi samarbejder med flere forskellige leasingpartnere, som sikrer bedste pris kontra den sikkerhed, du kan stille.

Du kan ansøge, uforpligtende og helt gratis, om en leasingaftale her øverst her på siden.

Det kan du gøre, uden at binde dig til en aftale.

Oftest er det her, vi starter, fordi leasing er et faldende punkt, for nogle virksomheder. Det kan også være, at du ønsker at få et overblik og vilkår og pris, inden du siger ja, eller du er nysgerrig på, hvordan en leasingaftale fungerer.

Se med nedenfor, og få et større indblik i leasinguniverset hos Standard Cosmetics og vores samarbejdspartnere.

 

Vores samarbejdspartnere

1. Udfyld leasingansøgningen

Først step er at udfylde ansøgningen. Dette gør du øverst på siden. Herefter sendes din ansøgning direkte til vores samarbejdspartnere, som byder ind med leasingtilbud. Der kan opstå opfølgende spørgsmål. Enten kontaktes du direkte af Standard Cosmetics eller af leasingpartneren.

2. Modtagelse af leasingtilbud

Efter ca. 48 timer modtager du leasingtilbud fra vores leasingpartnere. I tilbuddene vil fremgå de mest gængse vilkår og priser, samt udbetalingens størrelse.

3. Accept af leasingtilbud

Efter modtagelse af leasingtilbud skal du beslutte hvilket tilbud du ønsker at anvende. Kontrakten vil blive sendt direkte frem til dig og underskrives med MIT IDHerefter igangsættes levering af maskine, som leveres direkte til din virksomhedsadresse, og booking af kursusdato.

Ofte stillede spørgsmål

Har du en velfungerende klinik, lader det sig ofte gøre. Er du nystartet, er udgangspunktet en fornuftig økonomi. En kautionist, fx en ægtefælle, en forælder eller et andet familiemedlem, som skrives på aftalen, fremmer dine muligheder for godkendelse.

Vi har, 7, 9, 13, endnu ikke haft en kunde, som ønskede at komme ud af sin leasingaftale. Ønsker du dette, kan du indfri aftalen hver den første i måneden. Vi anbefaler du sælger din maskine og bruger beløbet til indfrielse.

Ved aftalens udløb købes maskinen fri for 10% af kontantprisen – herefter er den din til evigt eje.

Ja! Du får automatisk en all-risk forsikring, som dækker alle skader på maskinen, i hele løbetiden. En selvrisiko på 5.000 er gældende. Dette er dog ofte mindre vigtigt, hvis din maskine skades for et væsentligt beløb. Forsikringspræmien varierer fra 140 til 375 pr. måned – alt efter maskine (0,1% af kontantprisen). Priser er ekskl. moms. Priser og vilkår med forbehold for ændringer.

Leasing findes fra ca. 2.500 om måneden og op – alt efter hvilke(n) maskine(r) du vælger.

Fordelen er, at du kan komme i gang meget billigt og hurtigt. Ulempen er, at du binder dig til løbetiden (dog kan du indfri og komme ud af aftalen). Løbetiden kan justeres helt ned til 24 måneder, hvis du ønsker mindre binding. En kortere løbetid sparer dig i rentebetaling, men giver en højere ydelse. Den længste løbetid på 60 måneder er den billigste, fordi ydelserne spredes ud over længere tid. 60 måneder er det mest populære valg.

Det kommer an på økonomien og kan være et krav fra leasingselskabet. Vi anbefaler at lægge 20% uanset hvad.

Udfyld formularen ovenover. Det tager ca. 2 minutter.

Absolut! Mange, mange klinikker vælge denne løsning.

Fx Beauty by M og Klinik Shape.

Permanent hårfjernings maskine X-Laser 4 MAX med 4 bølgelængder - 2023