I 2020 valgte 8 ud af 10 leasing

Leasing er populært. Prisen er attraktiv, løbetiden kan justeres og du kan anskaffe dig din favoritmaskine, uden at lægge det fulde beløb fra start.

Det betyder, at du er tættere på drømmen, inden du har taget det første skridt.

Leasing er nem at ansøge om – udfyld blot formularen nedenunder, og du er på vej. Du binder dig ikke før en endelig underskrift på aftalen. Alle dokumenter behandles fortroligt og i henhold til den til enhver tid gældende GDPR-lov.

Vi har, med omhu, valgt en troværdig samarbejdspartner, som giver den største tryghed til de skarpeste priser. I 2021 er leasing blevet den mest populære metode til at komme hurtigt og sikkert i gang, uanset drømmen er klinikopstart eller tilføjelse til din allerede eksisterende klinik.

Vi har igennem tiden startet samarbejde med mere end 60 klinikker i Danmark. Leasing bliver til stadighed et mere gunstigt valgt for fleste, selvom du har kapitalen til et rent køb. Specielt de attraktive vilkår gør, at leasing vinder indpas. Den rigtige partner i Nykredit Leasing afspejler de krav, vi stiller til en finansiel samarbejdspartner.

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du en velfungerende klinik, lader det sig ofte gøre. Er du nystartet, er udgangspunktet en fornuftig økonomi. En kautionist, fx en ægtefælle, en forælder eller et andet familiemedlem, som skrives på aftalen, fremmer dine muligheder for godkendelse.

Vi har, 7, 9, 13, endnu ikke haft en kunde, som ønskede at komme ud af sin leasingaftale. Ønsker du dette, kan du indfri aftalen hver den første i måneden. Vi anbefaler du sælger din maskine og bruger beløbet til indfrielse.

Ved aftalens udløb købes maskinen fri for 10% af kontantprisen – herefter er den din til evigt eje.

Ja! Du får automatisk en all-risk forsikring, som dækker alle skader på maskinen, i hele løbetiden. En selvrisiko på 5.000 er gældende. Dette er dog ofte mindre vigtigt, hvis din maskine skades for et væsentligt beløb. Forsikringspræmien varierer fra 140 til 375 pr. måned – alt efter maskine (0,1% af kontantprisen). Priser er ekskl. moms.

Udgangspunktet 1/1-2021 er ca. 2,25% i rente. Det er blandt de billigste finansieringsmuligheder på driftsmidler i landet.

Fordelen er, at du kan komme i gang meget billigt og hurtigt. Ulempen er, at du binder dig til løbetiden (dog kan du indfri og komme ud af aftalen). Løbetiden kan justeres helt ned til 24 måneder, hvis du ønsker mindre binding. En kortere løbetid sparer dig i rentebetaling, men giver en højere ydelse. Den længste løbetid på 60 måneder er den billigste, fordi ydelserne spredes ud over længere tid. 60 måneder er det mest populære valg.

Vi anbefaler 20% af kontantprisen – det giver bedre mulighed for godkendelse og en lavere leasingydelse. Ønsker du at komme i gang uden udbetaling, kræver det ofte en velfungerende klinik. Coronaepidemien har højnet krav til klinikkerne for godkendelse til leasing uden udbetaling.

Udfyld formularen ovenover. Her kan du afkrydsede hvilke maskiner du ønsker, løbetiden etc. Husk at uploade din personlige Årsopgørelse fra SKAT i PDF-format. Vil du højne din chancen for godkendelse, upload da også en kautionists (fx ægtefælle eller forælder) Årsopgørelse.