Hvorfor leasing?

Leasing er blevet standarden i branchen og fungerer i grove træk lige som leasing af en bil.

Der er en bindingsperiode, samt en restværdi (hos os er den altid 10%).

Du kan samtidig forsikre dine maskiner i hele leasingperioden (all-risk) for en fast pris. Skulle der ske noget, er du dækket helt ind.

Du kan uforpligtende og gratis ansøge om leasing i “Start ansøgning om leasing”-boksen.

Her vil du få overblik over pris og vilkår inden for få dage.

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du en velfungerende klinik, lader det sig ofte gøre. Er du nystartet, er udgangspunktet en fornuftig økonomi. En kautionist, fx en ægtefælle, en forælder eller et andet familiemedlem, som skrives på aftalen, fremmer dine muligheder for godkendelse.

Vi har, 7, 9, 13, endnu ikke haft en kunde, som ønskede at komme ud af sin leasingaftale. Ønsker du dette, kan du indfri aftalen hver den første i måneden. Vi anbefaler du sælger din maskine og bruger beløbet til indfrielse.

Ved aftalens udløb købes maskinen fri for 10% af kontantprisen – herefter er den din til evigt eje.

Ja! Du får automatisk en all-risk forsikring, som dækker alle skader på maskinen, i hele løbetiden. En selvrisiko på 5.000 er gældende. Dette er dog ofte mindre vigtigt, hvis din maskine skades for et væsentligt beløb. Forsikringspræmien varierer fra 140 til 375 pr. måned – alt efter maskine (0,1% af kontantprisen). Priser er ekskl. moms. Priser og vilkår med forbehold for ændringer.

Leasing findes fra ca. 2.500 om måneden og op – alt efter hvilke(n) maskine(r) du vælger.

Fordelen er, at du kan komme i gang meget billigt og hurtigt. Ulempen er, at du binder dig til løbetiden (dog kan du indfri og komme ud af aftalen). Løbetiden kan justeres helt ned til 24 måneder, hvis du ønsker mindre binding. En kortere løbetid sparer dig i rentebetaling, men giver en højere ydelse. Den længste løbetid på 60 måneder er den billigste, fordi ydelserne spredes ud over længere tid. 60 måneder er det mest populære valg.

Det kommer an på økonomien og kan være et krav fra leasingselskabet. Vi anbefaler at lægge 20% uanset hvad.

Udfyld formularen ovenover. Det tager ca. 2 minutter.

Start ansøgning om leasing