Få del i verdens førende teknologi til Permanent Hårfjerning

Hvorfor du bør vælge X-Laser fra Toplite:

Afspil video

LEASING FRA DKK 7.365 PR. MÅNED

KONTANT

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
KAMPAGNEPRIS375.000 DKK
Leasing fra7.365 DKK
Kursus med certifikatInkluderet
StartpakkeInkluderet
Dansk kundeservice pr. telefon og mailInkluderet
Oprettelse af leasing1.000 DKK
Fuld forsikring igennem leasingInkluderet ved leasing

Laser Permanent Hårfjerning med 2022-teknologi

Revolutionen inden for permanent hårfjerning har gjort sit indtog!

Toplite X-Laser er den nye generation inden for laserhårfjerning, hvor maskinen med trippel bølgelængde genopfinder permanent hårfjerning, ved at sænke behov for behandlinger til bare 4-6. Den smertefrie teknologi, lader dig som klinik tilbyde dine patienter eller kunder et væsentligt forkortet behandlingsforløb, hvor gennemsnitstiden fra behandlingsstart til hårfri blot er 3-5 måneder.

Studio A er en af de klinikker, som anvender X-Laser NXT med stor succes.

X-Laser behandler alle hårfarver, inklusive de helt lyse dun i ansigtet, samt alle hudtyper. I modsætning til andre lasere og IPL-maskiner, påkræver behandlingsforløbet med X-laser kort solpause på én uge inden behandling og én dag efter.

Intervallet mellem behandlingerne er reduceret til bare 4 uger, hvilket forkorter behandlingsforløbet yderligere.

X-Laser er håndbygget af tyske ingeniører helt fra bunden, hvor de af selvsamme ingeniører er infrastrukturelt og æstetiske designet. Toplite som tysk leverandør, er din garanti for stor tryghed, sikkerhed og maksimal effektivitet. Alle Toplite-maskinerne har EU CE-mærkning og lever op til alle direktiver og gældende lovgivning, inden for maskinområdet.

Med stort øje for detalje, innovation og kvalitet, er X-Laser blevet udviklet efter den nyeste 2020-teknologi indenfor trippel bølgelængde diode laser hårfjerning. De tre bølgelængder dækker over 755nm (Alexandite), 808nm (Klassisk Diode Laser) og 1064nm (Nd:YAG), der i samme håndstykke giver en højeffektiv behandling.

Banebrydende teknologi inden for permanent hårfjerning

Alexandrite-bølgelængden på 755nm, til det bredeste spektre af hår- og hudtyper, giver en høj energiabsorbering i melaninen og er den ideelle behandling for de fleste hår og hudtyper, specielt lyse hår. Grundet den lave dybde, er denne bølgelængde bekvem for hårrødder højt i huden, som fx bryn og overlæbehår.

Den klassiske diode-bølgelængde på 808nm til permanent hårfjerning, giver en dyb penetration ind i hårroden med en høj energi. Den lavere absorbering i melaninen gør denne bølgelængde optimal til normal eller mørkere hudtyper. Den mellemlange dybde er effektiv i hårrodsdybden, og er virksom på områder som arme, ben, kinder og skæglinje.

Nd:YAG bølgelængden på 1.064 nm er karakteriseret med en meget lav absorbering i melanin, og derfor optimal for mørke hudtyper. Samtidig, penetrerer laserlyset vævet meget dybt, som egner sig til behandling af dybe hårrødder, som findes ved armhuler og intimområdet. Den højere absorbering i vandet gør, at temperaturen og den termiske profil højnes, for en gavnlig synergieffekt i behandlingen. Den mest effektive behandling til permanent hårfjerning på markedet!

Kombinationen af de tre bølgelængder, skaber en hidtil uset effektiv behandling til permanent hårfjerning, hvor hår i alle dybder og i alle farver rammes præcist. Det ekstra kølehåndstykke giver mulig for at køle sensitive områder efter behov. Herigennem gøres behandlingen bekvem og helt smertefrit.

Afspil video

Omfattende service- og tryghedsaftale

Standard Cosmetics samarbejder tæt med de tekniske ingeniører i Tyskland, som servicerer X-Laser. Vi anbefaler ét årligt serviceeftersyn, hvor din maskine serviceres og opdateres. Når det er tid til serviceeftersyn, tager du blot kontakt til os, og vi sørger for fragt til Tyskland, service og levering tilbage til din kosmetiske klinik. Service af maskinen tager ca. 2 uger inklusive fragt.

Standard Cosmetics har telefonerne åbne op til 7 dage og 70 timer pr. uge, hvor vi står parat til at svare på spørgsmål, både om behandling med X-Laser, vedligehold eller andet teknisk.

Alle maskiner købt hos Standard Cosmetics har en udvidet erhvervsreklamationsret på 24 måneder. Leasingaftaler, indgået igennem Standard Cosmetics, er forbundet med en all-risk (kasko) forsikring, som giver yderligere tryghed.

X-Laser henvender sig til den Kosmetiske Klinik, der har en virksomhedsansvarlig speciallæge tilknyttet. Kosmetiske Sygeplejersker kan under lægens ansvar behandle med X-Laser.

Leasing

Igennem vores trofaste partnere, PH Finans og Leasing Fyn, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse.

PH Finans eller Leasing Fyn fremsætter kreditvilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser – priser er bundet op på Cibor 3-renten)

Nystartede klinikker skal altid forholde sig til 75.000 + moms i førstegangsydelse og en løbetid på 48 måneder – men selv eksisterende klinikker vælger ofte en udbetaling på 20% og samme løbetid.

Løbetid og udbetaling (20%) Månedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder – 75.000 i førstegangsydelse 11.532 DKK
36 måneder – 75.000 i førstegangsydelse 7.898 DKK
48 måneder – 75.000 i førstegangsydelse – Nystartet klinik 6.219 DKK
60 måneder – 75.000 i førstegangsydelse 4.985 DKK

Restværdi – det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 46.800 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at du udfylder formularen – så vi sørger for vores leasingpartner kontakter dig. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ofte stillede spørgsmål

X-Laser kræver, ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, registering, for lovmæssig anvendelighed.

X-Laser er yderst skånsom på huden, trods en høj energiudladning. De tre bølgelængder sikrer energien deles behageligt i forskellige dybder, uden en følelse af smerte. Kombinationen med kølehåndstykket, sikrer en følelse af total behagelighed.

 

X-Laser arbejder i tre dybder, 755, 808 og 1064nm, som sikrer en effektiv behandling af hårsækkene, uanset dybden af disse. De forskellige bølgelængder, i ét håndstykke, giver verdens mest effektive permanente hårfjernelse til dato. Selv de hvide dun, som findes i ansigtet, behandles effektivt med X-Laser.

Den milde, men ekstremt effektive behandling, gør, at huden skånes i særdeles stor grad. Melaninniveauet i huden påvirker derfor ikke behandlingen i stor grad, hvilket gør, at solpausen minimeres.

Hårene forsvinder gradvist, efter ca. 10-18 dage efter behandling, hvor disse falder ud. Efter 4 uger, er du klar til genbehandling med X-Laser.

4-6 behandlinger! Det laveste antal behandlinger krævet af nogen maskine til Permanent Hårfjerning!

Efter bare 3-5 måneder i gennemsnit, kan dine patienter være hårfri! Det hurtigste forløb på markedet. Behandling forløb med en klassisk Diode strækker sig over 12-14 måneder, og med en IPL, typisk op mod 2 år.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.

Ja! Vi behandler alle hudtyper – lige effektivt. Maskinen indstilles med nogle få data, og tilpasser sig automatisk hudtypen og hårene. Det nyeste, intelligente og automatiske Permanent Hårfjerningssytem.

Nej. X-Laser er en hurtig og effektiv behandling, der typisk er hurtigere udført end IPL og Diode.

Alle maskinerne er gennemtestet hos Standard Cosmetics igennem lang tid. Vi har ikke oplevet forbrændinger med X-Laser, da behandlingen er mild, men stadig yderst effektiv.

X-Laser er alternativerne overlegne på alle parametre. Ekstremt lavt smerteniveau, fjerne alle hår inklusive hvide dun, genbehandler efter 4 uger, behandler alle hudtyper, og lader dine patienter blive hårfrå efter bare 4-6 behandlinger. Det betyder det gennemsnitlige behandlingsforløb strækker sig over bare 3-5 måneder!

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Erfaringsmæssigt oplever vi, at X-Laser er tilbagebetalt efter ca. 4 måneder, ved normalt patientflow i din kosmetiske klinik. De økonomiske beregninger er baseret på konservative X-Laser behandlingspriser, der er konkurrencedygtige i markedet for Permanent Hårfjerning. Vi oplever, at indtjeningen på maskinen pr. time ligger på 5.000 + moms.

Det betyder, at investeringen i X-Laser er tilbage efter ca. 94 timers kalenderbookning

Tilbagebetalingstid ved 1 time pr. uge: 1 år 8 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 timer pr. uge: 7 måneder og 7 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 timer pr. uge: 3 måneder og 3 dage

Tilbagebetalingstid ved 10 timer pr. uge: 2 måned og 5 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 timer pr. uge: 1 måned og 12 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 timer pr. uge: 1 måned og 2 dage

Vi oplever at gennemsnittet ligger på ca. 3 måneder.

KONTANT

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
KAMPAGNEPRIS375.000 DKK
Leasing fra (60 måneder + 20% udb.)4.985 DKK
Kursus med certifikatInkluderet
StartpakkeInkluderet
Dansk kundeservice pr. telefon og mailInkluderet
Oprettelse af leasing1.000 DKK
Fuld forsikring igennem leasingPr. måned 375 DKK

LEASING

Løbetid og udbetaling (20%)Månedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder – 75.000 i førstegangsydelse11.532 DKK
36 måneder – 75.000 i førstegangsydelse7.898 DKK
48 måneder – 75.000 i førstegangsydelse – Nystartet klinik6.219 DKK
60 måneder – 75.000 i førstegangsydelse4.985 DKK

Køb / anmod