Mastertræning: forbedr dine evner med efteruddannelse

Trænger du til at finpudse dine teknikker, som du allerede er oplært i? Vi afholder mastertræning jævnligt, som hjælper dig til at blive en bedre behandler. Vi anbefaler, at du typisk deltager på 2-3 mastertræningshold efter fuldført basisuddannelse over en periode på 3-6 måneder for at sikre din udvikling og kvaliteten i dine behandlinger. Vores professionelle og veluddannede undervisere tager dig til det næste niveau, og vil tilpasse undervisningen efter dine behov og dit nuværende niveau.

Udvid dine kompetencer og tilbyd flere behandlinger

Du kan bl.a. modtage undervisning i nano ombre brows, nano hairstrokes, nano contourless lips m.fl. Gennem vores mastertræningshold får du mulighed for at udvide dine kompetencer, så du kan tilbyde en bredere vifte af behandlinger til dine kunder. Derudover får du mulighed for vidensdeling med erfarne og professionelle branchekollegaer, samt at tilegne dig ny teoretisk viden inden for faget.

På mastertræningsdagen arrangerer vi to modeller til dig, hvor du får mulighed for at udføre de ønskede behandlinger. Det er vigtigt, at du allerede er grunduddannet i de teknikker, du vil træne, med undtagelse af eyeliner med ekstra bredde, da dette kan tillæres på mastertræningen.

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X