Nano Ombre Brows: det detaljerede bryn

State of the art inden for mikropigmentering og permanent makeup er nano-teknikkerne, som har givet anledning til adskillige positive effekter. Det klassiske powder brow er fortid, og erstattet med en finere, skarpere og sprødere pixelering af brynet, der giver et æstetisk smukt og velformet bryn, samtidig med, at det kan nedtones til et naturligt hverdagsbryn.

Den tynde nanonål sikrer maximal optagelse af pigment i huden og kombineret med de specielle nanopigmenter, der indeholder antihestaminer og fixingagent, opnår man det ekstra detaljerede bryn med en effekt af dybde, som før ikke kunne laves.

Vores kursus i nano ombre brows

Med omdrejningspunkt i det naturlige, det detaljerede og personlige bryn, oplæres du som elev grundigt i teknikken, såvel teoretisk som praktisk. Undervisningen vil varetages af erfarne mikropigmentister, som til daglig udfører nano ombre bryn hos Studio A og med kontinuerlig udvikling, sikrer du dig den dygtige, teoretisk velbeslåede og professionelle undervisning.

En grundig teoretisk oplæring og praktisk træning på øvemåtter vil danne basis for succesfuldt at kunne udføre behandlingen praktisk på modeller efterfølgende. Du vil som elev hos os opleve stor tryghed. Formidling af alt oplæring sker med fokus på den enkelte og dennes behov, og du vil under tæt supervision af underviseren blive båret igennem kurset.

Nano ombre brows er som state of the art-teknik i moderne bryn det sikre valg, hvis du ønsker at udvikle dig som mikropigmentist.

Send forespørgsel

- Jeg svare som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X