Få færre rynker og større læber med mesoterapi

Mesoterapi er den moderne rynkeudfyldende teknik, lavet med tværbundet hyaluronsyre. Hyaluronsyre, en fugtbinder, er noget vi har naturligt i kroppen, og den vil derfor nedbrydes over tid, som vi kender det fra andre dermal fillers. Teknikken udføres med Standard Cosmetics' egen mesogun, der sikrer en jævn injektion af produktet, via et intelligent system. Mesogunen er udviklet i Holland i samarbejde med ingeniører for at kunne levere præcis det resultat, vi ønsker. Udførsel med mesogunen sikrer en maksimal dybde på 1,5mm, hvilket også betyder, at behandlingen ikke er forbundet med blå mærker. Standard Cosmetics' mesoterapi kan benyttes til at udfylde rynker og lave læbeforstørrende behandling.

Vores mesoterapi kan bedst sammenlignes med en filler behandling. Lighederne er mange, hvor de væsentlige forskelle er, at vi ikke arbejder dybere end 1,5mm i huden og vores produkt er ikke-medicinsk. Produktet indeholder derfor ikke bedøvelse, men er stadig tværbundet optimalt i forhold til bekvemmeligheden ved behandlingen. En af de helt store fordele ved vores mesoterapi er holdbarheden af resultatet. Ofte ses filler behandlinger have en holdbarhed helt ned til 1 måned, fordi produktet bliver lagt for dybt. Arbejdet i det øverste epidermis sikrer en reel holdbarhed helt op til ét år, fordi kroppen er væsentligt langsommere om at optage hyaluronsyren i kroppen.

Undgå ujævnheder

Vores produkt er specielt udviklet til den teknik, vi anvender. Produktet er meget blødt, således vi kan anvende produktet i det øverste hudlag, uden at skabe en hård overflade. Det betyder, at produktet også kan benyttes til læbeforstørrende behandlinger med stor succes. Behandlingen holder typisk en del længere end den klassiske kosmetiske behandling hos sygeplejersker og læger og er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi ikke arbejder uden for epidermishudlaget, hvor blodkar og nervebaner befinder sig.

Fordi vi arbejder i det øverste hudlag, kan det give tendens til lette ujævnheder hos nogle, hvilket er grunden til, at vi med fordel deler behandlingen op i to, for at kunne udfylde ujævnheder. Samtidig giver 2. behandling en favorabel effekt på 1. behandling, således det samlede resultat holder i op til ét år.

Vores kursus i mesoterapi

Uddannelsen i mesoterapi kræver en baggrund som kosmetolog eller kosmetiker, for at sikre tilstrækkelig viden omkring huden, samt sterilt og hygiejnisk arbejde. Uddannelsen varer to dage, hvor du vil blive introduceret til mesogunen og funktionerne i maskinen, teoretisk og praktisk undervisning samt arbejde på modeller. I løbet af uddannelsen vurderer vi løbende dine færdigheder og viden, og ved afsluttet uddannelse overrækkes et diplom, såfremt du opfylder kravene til certificering for brug af mesogun.

Uddannelsespris: 12.000,-

Standard Cosmetics Mesogun II: 23.995,-

Send forespørgsel

- Jeg svare som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X