Hydra facial maskine til Ansigtsbehandling for kosmetologer

Få adgang til et stort omsætningspotentiale med tidens effektive Hydra Dermabrasion. Maskinen kan erstatte alle manuelle ansigtsbehandlinger – og skabe bedre resultater!

Vores MDR-godkendte Hydra Glow er håndbygget i Tyskland.

Dybderens, oxygen peelings, biolifting, Fire & Ice, RF bipolar, ultralyd – Hydra Glow har det hele.

Fuld pakke medfølger ved køb/leasing:

Afspil video

– Afspil videoen og hør indehaver Casper, fortælle om Hydra Glow.

Hydra Glow Dermabrasion - hudplejeklinikkens drøm

Er du Kosmetolog, Kosmetiker eller Hudterapeut? Eller brænder du for at arbejde med huden? Hydra Glow er tidens mest innovative 8 i 1 maskine, som kombinerer det bedste fra alle spektrer. Med Hydra Glow kan du udføre:

– Hydra Dermabrasion (Aqua Facial)
– Oxygen peeling (Micro Dermabrasion)
– Ultralyd med tre funktioner
– Radiofrekvens
– Airbrushing
– Biolifting
– Fire & Ice
– Ultralydsskrubning

Behandlingerne er højrelevante, uanset om du skal være klar til en stor begivenhed, trænger til at give huden opmærksomhed eller løbende ønsker at have en smuk hud. Hydra Glow er vores bestseller til hudplejeklinikken, foruden Xenia e-Motion SHR permanent hårfjerning.

MDR-GODKENDT (MEDICINSK CE-MÆRKE)

Efter 1. juli er maskiner, uden et certifikat under den nye EU-lov “Medical Device Regulation” ulovlige.

Det betyder, at maskiner, som er direkte importeret fra fx Kina ikke længere må anvendes.

Danske leverandører, der sælger maskiner, som er importeret direkte fra fx Kina, uden et MDR-certifikat, er ligeledes ulovlige at anvende.

Denne nye EU-lov er vedtaget, for at sikre EUs borgere et langt højere kvalitetsniveau.

Når du bestiller en maskine hos os, håndbygges den direkte til dig, og kvalitetssikres i Tyskland, af veluddannede tyske teknikere.

Alle vores maskiner har et gældende MDR-certifikat (medicinsk CE-mærke) og er godkendt i henhold til Lægemiddelstyrelsens krav.

Mere end 110 klinikker i Danmark har siden 2017 valgt at blive en del af vores lille familie. Og flere kommer til hver eneste måned.

Jeg yder personlig kundeservice til dig. Jeg mener, at god kundeservice, giver tryghed til at kunne sove godt om natten.

Jeg har også valgt at doble op på reklamationsretten fra 12 til 24 måneder. Når jeg siger kvalitet, så mener jeg det.

Månedsbudget (2 timer pr dag)

Behandlingstid pr. dagTilbagebetalingstid
Omsætning ekskl. moms60.000
Lønninger (200 pr. time)-12.000
Vedligehold pr. måned-583
Produktforbrug-9.000
All-risk forsikring-150
El-120
Renholdelse-60
I alt+38.087
Afspil video

Se præsentationsvideoen af Hydra Glow

Hudpleje og behandling - sådan foregår det

Hydra Dermabrasion er den mest kendte behandling og har en unik tre step procedure, hvor huden først renses for overfladiske skæl og åbner porrerne. Dette sker med PS1-væsken, som er en milk peel, der skånsomt fjerner Keratin. Normalt ophobes Keratinen løbende, men første step klargør huden nænsomt, til de næste steps.

Herefter behandles urenheder med antiinflammatorisk PS2-frugtsyre, som også indeholder salisylsyre, kamfer og kamille. Behandling med PS2-væsken gør urenheder som hudordme og bumser flydende, hvorefter disse fjernes med vacuum-håndstykket.

Slutteligt påføres PS3-væsken for hudens optagelse af vigtige ingredienser som Galactomycer og EGF (Epidermal Growth Factor). Resultat er reduktion af talgproduktion, og styrker samtidig hudens naturlige skjold mod tab af fugt og skade fra UV-stråler. EGF stimulerer celleaktiveringen, som resultat starter hudfornyelsen, herunder collagen og elastin.

Vacuum massage stimulerer lymfesystem, der aktiverer metabolistiske effektiver og giver huden liv påny.

De tre steps kan effektivkombineres med Radiofrekvens, Ultralyd eller Bio-lifting, alt efter det individuelle behov.

Opstramning af huden med Multipol Radiofrekvens er en af de mest innovative ikke-invasive metoder til at give vævet ny elasticitet og volume. Under behandling sendes radiobølger dybt ned i huden. En let varme mærkes og celledannelse af collagen og elastin stimuleres. Resultatet er både øget tykkelse og tæthed af huden, og derfor behandling skræddersyet til det modne publikum, som allerede har tegn på rynker og tyndere hud.

Er målet opstramning af hud, hvor publikummet er en bredere målgruppe, kan Ultralyd effektiv anvendes, hvor et vedvarende resultatet opnås. Trefunktions-håndstykket til Ultralyd arbejder med mere end 1.000.000 hz og skaber både mekaniske, kemisk og termiske effekter, som maksimerer optagelse af serum og aktive ingredienser i huden. Celleaktiviteten forøges også og huden opstrammes i sin helhed.

Med Hydra Glow kan du også give præcis det, som navnet antyder – Glød! Oxygen Peeling (Micro Dermabrasion) har revolutioneret området inden for ikke-invasiv opstramning af hud. Metoden er inspireret af helende termiske bade, som stimulerer kroppens egen naturlige oxygenproduktion. Herigennem forøges blodcirkulationen med celledannelse af collagen og elastin. Behandlingen er specielt effektiv på acne og arret hud. I kombination med Radiofrekvens opnås fantastiske resultater. En klart glattere og strammere hud.

Bio-lifting er din genvej fra kun 10% optagelse af aktive ingredienser, som anvendes i hverdagen, helt op til 90%! Med elektronisk stimulation, åbnes nænsomt de små proteinkanaler i det øverste hudlag, uden at skade hudens naturlige forsvar. Det muliggør optagelse af aktive ingredienser på et dybere niveau, som skaber længere varende resultater. Huden fremstår friskere og strålende med det samme efter behandlingen, og reducerer de fine rynker markant. Metoden kaldes også for iontoforese eller nåleløs mesoterapi.

Vi anbefaler altid, når der påføres aktive ingredienser, at anvende Airbrush Spray Gun. Håndstykket blæser ingredienserne til nanopartikler og spreder dem ligeligt udover huden, således de optages af huden mere effektivt.

Fire & Ice håndstykket kan med fordel anvendes til fordeling af HSP protein med skifte varm og kold direkte på huden, for mere en elastisk hud, der er mere modstandsdygtig mod rynkedannelse, og til reparation af hudcellerne. Desuden anbefaler vi håndstykker til åbning og lukning af porrer i forbindelse med behandlingerne.

Døde hudceller kan tage glansen fra ethvert resultat. Ultralydshudskrubberen, som sender bølgende ultralyd ned i huden, fjerner nemt og hurtigt disse, samt hudorme og andre urenheder, som ligger som et slør over huden.

Vejen til et boost af din omsætning - og suveræne resultater!

Er økonomi en vigtig del af din forretning, har du med Toplite Hydra Glow en unik mulighed for øge din omsætning med over 100.000 – hver måned. Vi oplever, at over 50% har tilbagebetalt maskinens pris inden for de første 6 måneder efter anskaffelse. Resultatet er, at disse klinikker omsætter for mere end 100.000 månedligt. Grunden til det, er det store kundegrundlag, som de mange forskellige behandlinger giver. Mere end 2.000.000 mennesker i Danmark er således i målgruppen for behandling med Hydra Glow.

Et vigtigt element er kundetilfredsheden. Mere end 9 ud af 10 siger, at de ønsker endnu en behandling, efter behandling med Hydra Glow. Det betyder, at kundeflowet er bæredygtigt i sig selv, og du kan fokusere på det faglige.

Er du på jagt efter fornyelse, får du med 8 forskellige behandlinger maksimal værdi for pengene. Hverdagen bliver varieret og kan udfordre dig på dit faglige felt.

Hvad end du er på jagt efter en ny forretningsmulighed eller du ønsker at skabe en anderledes hverdag fagligt, er Hydra Glow det perfekte valg til dig, med forkærlighed for huden. Ønsker du at optimere din indtjening, anbefaler vi denne i kombination med X-Freeze NXT maskinen.

Tysk håndbygget kvalitet - en totalløsning til dig

Alle vores maskiner bliver håndbygget af tyske teknikere fra bunden. Kvalitet er nøgleordet. Vi leverer en totalløsning, hvor maskine, kursus og startpakke er med, samt efterfølgende support. Vi har gjort det til vores mærkesag, at du skal kunne sove godt om natten, velvidende du er trygge hænder og hjælpen er nær, skulle du have behovet. Vi har dansk support, telefonisk og skriftligt, alle ugens hverdage.

Din succes, er vores succes. Derfor ønsker vi kun at levere det bedste. Vi går ikke på kompromis med service, kvalitet eller sikkerhed!

Mere end 100 klinikker i Danmark, har valgt at samarbejde med Standard Cosmetics. Det er vores mål at kvalitet skal fylde mere på landkortet.

Har du fået mod på at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, gå direkte til kontaktformularen.


Kursusplan for uddannelse i brug af Hydra Glow:

Kl. 8.00-10.00: Detaljeret teori ved underviser Rikke Kukkonen

Kl. 10.00-11.30: Introduktion til Hydra Glow og praktisk behandling på modeller

Kl. 11.30-12.00: Frokost

Kl. 12.00-13.00: Praktisk behandling på modeller

Kl. 13.00-14.00: Repetering, vedligehold af Hydra Glow og uddeling af certifikater

Du kan altid se vores næstkommende kursus i Kursusoversigten.

 

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler en prissætning på DKK 1.000-1.600 alt efter varighed.

Normalt 15-45 minutter – alt efter type af behandling.

Behandlingstid pr. dag Tilbagebetalingstid
1 time 4 måneder 20 dage
2 timer 2 måneder 10 dage
3 timer 1 måned og 17 dage
4 timer 1 måned og 5 dage
5 timer 28 dage

Ja! Alle 8 behandlingstyper har evidensbaseret teknologi liggende til grund.

Nej. Der foreligger yderligere en grundig manual, som du altid kan støtte dig til. Behandlingsrutinen læres dog typisk ret hurtigt, hvor flere producerer er kendte, hvis du er vant til at arbejde med huden.

2-6 alt efter behandlingstype. Hydra Dermabrasion kan udføres hver fjerde uge og andre ikke-syre behandlinger, ugentligt.

Med de fleste af behandlingerne opnår du et her-og-nu resultat. Med Ultralyd, er resultatet på den lange bane (4-8 uger+).

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.

Ja! Vi tilbyder leasing i samarbejde med Totalleasing – ansøg uforpligtende på leasingsiden.

Vi har meget få, som ønsker at returnere deres udstyr. Fordelen ved leasing er, at du kan komme igang uden at skulle lægge hele prisen. Ønsker du at komme ud før tid, anbefaler vi du sælger udstyret og anvender beløbet til indfrielse af aftalen. Et særskilt tilbud herpå kan altid sendes fra leasingselskabet.

Vi anbefaler du er Kosmetolog, Kosmetiker eller Hudterapeut. Disse uddannelser giver typisk bedst adgang mest forhåndsviden om huden. Har du ikke disse baggrund, er det dog ikke en hindring. På sigt, anbefaler vi dog, at du som minimum tager et fjernstudie som Hudterapeut. Her henviser vi til uddannelserne hos Innowell.

Hydra Glow kan erstatte næste alle ansigtsbehandlinger. Har du adgang til kunder, som er i målgruppen for disse, kan du som udgangspunkt give dem et mere effektivt resultat med Hydra Glow. Vi vurderer, at målgruppen består af over 2.000.000 i Danmark.

Fortvivl ikke! Hjælpen er nær. Du kan altid ringe direkte til vores support på tlf. 4258 4321 eller maile os på service@standardcosmetics.dk – så står vi klar til at assistere!

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Produktforbrug er fra DKK 0-200 pr. behandling, alt efter type.

Alle produkter kan købes på webshoppen her på sitet, som du kan tilgå øverst i menuen.

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet – typisk 10% under de større klinikker. I prisen er beregnet produktforbrug. Pr. erfaring tjenes gennemsnitligt DKK 1.400 ekskl. moms pr. time din kalender med maskinen er booket.

Det betyder, at prisen på Hydra Glow er betalt efter 100 timer

Tilbagebetalingstid ved 1 time pr. uge: 1 år 11 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 timer pr. uge: 8 måneder

Tilbagebetalingstid ved 7 timer pr. uge: 3 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 timer pr. uge: 2 måneder

Tilbagebetalingstid ved 15 timer pr. uge: 1,5 måned

Tilbagebetalingstid ved 20 timer pr. uge: 1 måned

Vi oplever at gennemsnittet ligger på ca. 6 måneder.