Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Standard Cosmetics. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Standard Cosmetics.


Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Standard Cosmetics. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Standard Cosmetics side, er denne af vejledende art. Standard Cosmetics indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.


Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Standard Cosmetics anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Postnord.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Standard Cosmetics overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Standard Cosmetics, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Standard Cosmetics. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Standard Cosmetics har stillet dig i udsigt.


Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Quickpay og Mobilepay

Alle priser i Standard Cosmetics – på web-adressen https://www. standardcosmetics.dk er inkl. Moms.


Fortrydelsesret

Standard Cosmetics yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.