Skal du have del i trenden med Permanent Hårfjerning?

Værdi for pengene er helt i top – helt ny teknologi

Afspil video

LEASING FRA DKK 2.816 PR. MÅNED

KONTANT

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
Kontant139.900 DKK
Kursus med certifikatInkluderet
StartpakkeInkluderet
Leasing fra2.816 DKK
Photo Rejuvenation-håndstykke30.000 DKK
Ekstra SHR-håndstykke30.000 DKK
Oprettelse af leasing1.000 DKK
Fuld forsikring igennem leasingInkluderet ved leasing

SHR Permanent hårfjerning til alle farver hår - smertefri

Xenia e-Motion SHR er Toplites effektive maskine til permanent hårfjerning, der opererer med den nyeste teknik. Få maksimal indtjening fra start med denne maskine, igennem en potentiel kundegruppe på langt over 9 ud af 10 personer. 

I modsætning til et IPL-apparat og en klassisk diode laser, kan Xenia e-Motion SHR foretage permanent hårfjerning på alle typer hud og hår – selv lyse og røde hår, der før ikke har været mulige at fjerne med andre laserbehandlinger, kan fjernes uden problemer med Xenia e-Motion SHR.

Behandlingen er hurtig og komplet smertefri, så selv følsom og solbrændt hud kan behandles uden ubehag. Derved er behandling også mulig i sommermånederne.

Denne nye behandlingsmetode forbindes med en stærkt reduceret risiko for eksempelvis forbrændinger sammenlignet med IPL og Diode. Xenia e-Motion SHR anvender op til 60 gange så lav energi med mulighed for at behandle op til tre gange så ofte som med IPL. Flere vælger at kombinere investering i Xenia e-Motion SHR med tidens mest hotte behandling – fedtfrysning med X-Freeze NXT, for at opnå størst faglig og økonomisk potentiale.

Den nyeste teknik inden for permanent hårfjerning

Xenia e-Motion SHR opererer med den innovative bevægelsesmetode. Behandlingen bliver udført gennem jævne bevægelser med håndstykket. Baseret på reducerede energidoser og det avancerede kølingssystem af safirglasset, er huden ekstremt godt beskyttet, men samtidig med et meget effektivt resultat.

Ved selve behandlingen opvarmes hår og hud langsomt til en moderat temperatur på maksimalt 45 grader, som stadig beskytter huden og samtidig føles behagelig. Herefter udstødes hårenes proteiner naturligt og yderligere hårvækst stoppes permanent.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive behandlinger i permanent hårfjerning til alle hud- og hårtyper, tilbyder vi professionel undervisning i anvendelsen af Xenia e-Motion SHR ved køb af maskinen.

Grundig oplæring i brug

Deltaljeret oplæring i anvendelse af Xenia e-Motion SHR er dog en fast bestanddel af den totalløsning, du altid får hos Standard Cosmetics.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i brugen af dit udstyr. Således består kursusdagen af grundig teori, praktisk behandling på modeller, samt oplæring i korrekt vedligehold. Diplom uddeles ved kursusafslutning.

Inkluderet er også startpakke, med de vigtigste elementer til den første tid, og efterfølgende kundeservice alle ugens hverdage. Har du brug for at komme i kontakt med os, står vi klar til at hjælpe.

Uddannelse i brug varer ca. 6 timer og sker på vores månedlige hold, hvor specifikke datoer kan ses i Kursusoversigten.

Kursusplan:

Kl. 8.00-10.00: Detaljeret teori

Kl. 10.00-11.30: Introduktion til Xenia e-Motion SHR og praktisk SHR-træning på modeller

Kl. 11.30-12.00: Frokost

Kl. 12.00-13.00: Praktisk SHR-træning på modeller

Kl. 13.00-14.00: Repetering, vedligehold af Xenia e-Motion SHR og uddeling af certifikater

Du kan tilgå vores Kursusoversigt, for at se hvornår næste kursus i Xenia e-Motion SHR er.

Tilbyd to behandlinger med én maskine – permanent hårfjerning og photorejuvenation

Xenia SHR e-Motion kommer med en ekstra fordel, at du kan få mulighed for at tilbyde dine kunder to forskellige slags behandlinger med kun én maskine.

Tilkøber du photorejuvenation-håndstykket for kun 30.000 DKK, kan du – udover at foretage permanent hårfjerning – også tilbyde den mest effektive og alsidige ansigtsbehandling til problemhud ved blot at påsætte håndstykket på Xenia SHR e-Motion.

Photorejuvenation kan afhjælpe og behandle:

– Karsprængninger
– Pigmentforandringer
– Fine linjer
– Akne
– Ujævnheder i hudoverfladen

Photorejuvenation fungerer ved at skabe varme med Xenia SHR e-Motion i det dybere hudlag, hvilket vil forbedre hudens struktur og mindske karsprængninger, fine linjer og pigmentforandringer. Den dybe varme, som huden bliver tilført under behandlingen, fremmer derudover også hudens egen kollagenproduktion, hvilket medfører en strammere og mere ensartet hud.

Photorejuvenation med Xenia SHR e-Motion er topsikkert, da det indbyggede kølesystem sikrer en tryg og skånsom behandling uden forbrændinger eller skader, der samtidig er yderst effektiv. Dette er i modsætning til photorejuvenation med IPL, som kan forbrænde hudoverfladen og forårsage vedvarende skader.

Et behandlingsforløb vil typisk bestå af 2-8 behandlinger, afhængig af hvilken type hudproblem, der er tale om.

Leasing

Igennem vores trofaste partnere, PH Finans og Leasing Fyn, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse.

PH Finans eller Leasing Fyn fremsætter kreditvilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser – priser er bundet op på Cibor 3-renten)

Nystartede klinikker skal altid forholde sig til 28.000 + moms i førstegangsydelse og en løbetid på 48 måneder – men selv eksisterende klinikker vælger ofte en udbetaling på 20% og samme løbetid.

Løbetid og udbetaling (20%)Månedlig ydelse ekskl. moms
36 måneder – 28.000 i førstegangsydelse3.044 DKK
48 måneder – 28.000 i førstegangsydelse2.468 DKK
60 måneder – 28.000 i førstegangsydelse1.963 DKK

Restværdi – det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 14.000 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot ved at tilgå leasingsiden. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ofte stillede spørgsmål

Det er ikke Standard Cosmetics opfattelse, at behandling med Xenia e-Motion SHR falder ind under den Kosmetiske Lov § 4, stk. 23, omhandlende non-ablativ permanent hårfjerning, med klasse 3B eller 4 laser, samt IPL eller behandling, der kan sidestilles hermed.

Denne subjektive holdning har udspring i leverandørens udarbejdede rapport, hvor store individuelle forskelle dokumenteres. Her er især lagt vægt på risiko for fejlbehandling, stor sikkerhed og den store forskel i energiudladning, behandlingstyperne imellem. Teknik og behandlingsmetode er endvidere uens.

Ydermere, er data, rapporter og fakta adresseret af Standard Cosmetics’ advokater, som støtter Standard Cosmetics’ holdning om, at behandling med Xenia e-Motion SHR ikke er at sidestille med de i den Kosmetiske Lovs § 4, stk. 23, omtalte behandlinger.

Standard Cosmetics gør opmærksom på, at der er udtryk for en subjektiv opfattelse, hvorfor Standard Cosmetics ikke kan drages til endeligt ansvar for behandling med Xenia e-Motion SHR.

Xenia e-Motion SHR anvender i gennemsnit 10-12 gange mindre energi end IPL – tidvis op til 60 gange så lav energi! En overfladetemperatur på blot 40-45 grader er tilstrækkeligt, hvor en IPL anvender op til 75 grader helt nede i hårrødderne.

Xenia e-Motion SHR føles behagelig og er smertefri. I stil med et varmt bad.

Metoden behandler ikke hårrødder, som kender fra andre systemer, men derimod hårcellerne langs hårene og pigmenten i hårene. Det betyder at findes der blot en anelse pigment i hårene, som behandles, kan disse fjernes med Xenia e-Motion SHR.

Grå hår og helt hvide dun, der er uden pigment, kan ikke fjernes med Xenia e-Motion SHR.

Grunden til der holdes solpause ved behandling med permanent hårfjerning er, at energien kan gå i pigmenten i huden. Vi er afhængige af, at melaninniveauerne normaliseres for at undgå forbrænding.

Med Xenia e-Motion SHR holdes 1 uges solpause inden behandling og 1 dag efter behandling.

Med en IPL holdes typisk 4 ugers pause inden behandling og 4 uger efter!

Efter behandling falder hårene ud efter 10-20 dage efter energistimulation med SHR. Nogle hår forsvinder permanent efter første behandling, mens andre kommer, i en mindre version, igen.

6-8 behandlinger. Er hårene meget lyse, skal man regne med 1-2 behandlinger ekstra.

Et typisk forløb strækker sig over 6-7 måneder, hvor et IPL forløb hurtigt kan strække sig over 1,5-2 år.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Servicepriserne kan ses i prisoversigten.

Ja! Vi behandler alle hudtyper – lige effektivt. Xenia e-Motion SHR er fx meget populær på Sri Lanka!

Hormonbaserede hår kan aldrig fjernes helt permanent. Du kan dog gennemføre forløbet og få opfølgende behandling hver 2-3. år og derigennem holde dig helt hårfri!

Vi anbefaler i øvrigt, at hvis du har planer om at blive gravid, at vente til overstået fødsel for de bedste resultater.

Nej. Normalvis er SHR-behandlingen hurtigere overstået end IPL og laser.

Alle maskinerne er gennemtestet hos Standard Cosmetics igennem lang tid. Vi har ikke oplevet forbrændinger med SHR. Den lave energi og den yderst sikre metode skaber en forsvindende lille risiko for fejlbehandling.

Xenia e-Motion SHR udmærker sig ved at fjerne alle farver hår, på alle hudtyper, smertefrit, hurtigt, over kortere tid, i en kortere behandling på dagen, med langt mindre risiko.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Vi anbefaler, at du investerer i et reservehåndstykke, således du kan fortsætte med at behandle, imens dit håndstykke er til service. Samtidig, tilbyder vi en fast rabat på 5.000 på køb af reservehåndstykke, hvis du i forvejen har købt Xenia e-Motion SHR hos Standard Cosmetics.

Du kan herefter trygt opbruge alle skud på dit oprindelige håndstykke, og herefter sende dette til service.

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet – typisk 10-20% under de større klinikker. I prisen er beregnet produktforbrug i form af forbrug af håndstykket. Pr. erfaring omsættes gennemsnitligt for 2.000 ekskl. moms pr. time din kalender med maskinen er booket.

Det betyder, at prisen på Xenia e-Motion SHR er betalt efter 60 timer

Tilbagebetalingstid ved 1 time pr. uge: 1 år 2 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 timer pr. uge: 4 måneder og 20 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 timer pr. uge: 2 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 timer pr. uge: 1 måned og 12 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 timer pr. uge: 28 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 timer pr. uge: 21 dage

Vi oplever at gennemsnittet ligger på ca. 3 måneder.

Køb / anmod