Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Infrarød Laser (Bodyshaping)

Infrarød Laser – Naturlig Hudopstramning og Cellulite behandling

Infrarød Laser laver resultater, der tidligere kun kunne opnås med plastikoperationer. Målet med behandlingen er primært opstramning af løs hud, reduktion af strækmærker og at mindske Appelsinhud (cellulite). Infrarød Laser er det innovative gennembrud i optimeringen af kroppens form og udseende.

Det øgede kropsbevidsthed her i 2020 gør X-Shape til en attraktiv maskine at have i sin klinik. Den typiske klient til Infrarød Laserbehandling er har været igennem et vægttab, en graviditet, eller oplever en løsere og ujævnhed hud, grundet genetiske træk.

80-90% af alle kvinder får Cellulite i løbet af livet, og ens for alle er, at det er udfordrende at slippe af med. Cellulite opstår pga. ophobning af fedt og lægger sig som buler under huden. Oftest er bagparti og baglår hårdest ramt. Cellulite findes i tre forskellige former, men opstår oftest i to forskellige former - hvor Cellulite er blød eller hård. Med alderen, oplever kvinder, der er ramt af Cellulite, ofte, at tilstanden tager til, og bliver mere genstridig.

Det estimeres at 50-90% af alle kvinder oplever gener med løs hud eller strækmærker efter større vægttab eller graviditet. Ofte er det genetisk bestemt, hvem der rammes. Har du, som de fleste andre kvinder, udsat, er det få forebyggende elementer. For de fleste kvinders vedkommende, er det allerede for sent, og må, indtil nu, leve med strækmærker og løs hud.

Efter få behandlinger med Infrarød Laser vil du se synlige resultater, der giver klienten den glatte og glødende hud, hun drømmer om. Ydermere, fedtreduseres effektiv, via den infrarøde varmeteknologi, hvilket giver et mindske omfang i det behandlede område. X-Shape forebygger endvidere yderligere forværring af Cellulite, løs hud og strækmærker, før klienten når til et stadie, hvor udfordringen bliver for stor. Vi ser normalt, at et behandlingsforløb på 4-6 behandlinger skaber en stor forskel for de fleste.

Der findes mere end 1.000.000 mødre i Danmark, hvor mere end halvdelen af generet af lød hud, cellutite eller strækmærker. Samlet, er der et klientgrundlag på mere end 700.000 kvinder alene.

Behandling af bagparti og baglår varer ca. 80 minutter og omsætter for 3.100 pr. behandling.

En revolutionerende behandling, som smelter fedt og opstrammer huden

Den bipolare radiofrekvensenergi i X-Shape hjælper substansforandringen og stimulerer collagendannelsen. Det bløde LED-lys opvarmer fedtcellerne og smelter det uønskede fedt. Vacuummassagen forbedrer blodcirkulation og opstrammer huden. Resultatet er en lang række naturlige, kemiske processer iværksættes, som over tid overstrammer huden, og derved behandler løs hed og strækmærker, men også fedtreduserer, således Cellulite effektivt fjernes - alt sammen i én behandling. Løbende collagen- og elastenproduktion pågår i kroppen over de næste 4-8 uger, hvor klienten gradvist vil opleve effekterne komme til udtryk.

Kombinér med fordel dette system med Toplite X-Pression 2.0, for at opnår op til 30% bedre resultat.

Et økonomisk boost til din klinik og fuld tryghed

Er du på udkig efter den ultimative kropsbehandling, der giver det største kundegrundlag at arbejde med, er X-Shape en unik mulighed, for øge din omsætning markant, samtidig med taknemmelighedsgraden hos dine klienter tager dig til et nyt niveau.

Vi oplever, at X-Shape er tilbagebetalt efter ca. 4-5 måneder i gennemsnit, hvis du har 4-5 behandlinger pr. uge.

Hos Standard Cosmetics er der fuld tryghed. Således leveres maskinen inklusive kursus og fuld oplæring, og tager samlet set én dag. Maskinen leveres altid på kursusdagen, med kyndige vejedning i vedligehold og brug, samt certifikat fra vores træner.

Vedligeholdelsesomkostningerne er minimale.

Et årligt service anbefales, hvor tyske teknikere skiller maskinen ad, renser, opdaterer softwaren og leverer maskinen tilbage til din klinik. Vi tager os af det hele - du skal blot ringe til os, når dit service er nærtforestående. Alle servicepriser kan ses i oversigten over Service Priser.

Leasing

Igennem vores trofaste partner, Ikano Leasing, har du mulighed for at ansøge om en leasingaftale, hvis køb under normale vilkår ikke er den rigtige løsning for dig. 8 ud af 10 vælger at lease sin maskine for at sikre en god økonomi fra start.

Nedenunder finder du en oversigt over dine muligheder, hvis leasing har din interesse. Ikano Leasing fremsætter kredit vilkår, og ønske om størrelsen af førstegangsydelsen, beror på kreditgodkendelse herfra. (NB! Vejledende priser - priser er  bundet op på Cibor 3-renten)

 

Løbetid og udbetaling Månedlig ydelse ekskl. moms
24 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 7.856 DKK
36 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 5.436 DKK
48 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 4.228 DKK
60 måneder - 50.000 i førstegangsydelse 3.505 DKK
24 måneder -          0 i førstegangsydelse 9.951 DKK
36 måneder -          0 i førstegangsydelse 6.836 DKK
48 måneder -          0 i førstegangsydelse 5.281 DKK
60 måneder -          0 i førstegangsydelse 4.350 DKK

 

 

Restværdi - det beløb maskinen kan købes fri for ved endt leasingaftale: 25.000 + moms (fast pris uanset løbetid)

Du kan allerede nu ansøge om leasing helt uforpligende og gratis og det kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer., samt din personlige årsopgørelse fra SKAT i PDF. Øverst på siden vælg da køb/anmod for at sende os relevante oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X