X-Shape – Naturlig Hudopstramning

X-Shape maskinen laver resultater, der tidligere kun kunne opnås med plastikoperationer. Målet med behandlingen er en synlig reduktion af fedtdepoterne og at mindske Appelsinhud, såvel som at give en betydelig opstramning af huden. X-Shape er det innovative gennembrud i optimeringen af kroppens form og udseende. Kombinér med fordel dette system med Toplite X-Pression 2.0.

Efter få behandlinger med X-shape maskinen bliver huden synligt glattere. Dette sker gennem en regenerering og ved ny dannelse af kroppens egen collagen.

En revolutionerende behandling, som smelter fedt og opstrammer huden

Den bipolare radiofrekvensenergi i X- shape maskinen hjælper substansforandringen og stimulerer collagendannelsen. Det bløde LED-lys opvarmer fedtcellerne og smelter det uønskede fedt. Vacuummassagen forbedrer blodcirkulation og opstrammer huden.

Du vil med denne X-shape maskine kunne tilbyde en revolutionerende behandling, der er kommet for at blive. Efterspørgslen på behandlinger, der kan reducere uønsket fedtdepoter og appelsinhud samt opstramme huden, er stigende. Med denne X-shape maskine sikrer du dig de allerbedste resultater.

Motoriseret, bipolar, 4-rotations RF-tvister

Justerbar vacuum med 10 indstillinger og en frekvens på 0 - 10 Hz

Soft Light med 4 LED'er

Behandlingsområde på 22 cm2 for større områder

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X