X-Shape – Naturlig Hudopstramning og Cellulite behandling

X-Shape maskinen laver resultater, der tidligere kun kunne opnås med plastikoperationer. Målet med behandlingen er primært opstramning af løs hud, reduktion af strækmærker og at mindske Appelsinhud (cellulite). X-Shape er det innovative gennembrud i optimeringen af kroppens form og udseende.

Det øgede kropsbevidsthed her i 2020 gør X-Shape til en attraktiv maskine at have i sin klinik. Den typiske klient til X-Shape behandling er har været igennem et vægttab, en graviditet, eller oplever en løsere og ujævnhed hud, grundet genetiske træk.

80-90% af alle kvinder får Cellulite i løbet af livet, og ens for alle er, at det er udfordrende at slippe af med. Cellulite opstår pga. ophobning af fedt og lægger sig som buler under huden. Oftest er bagparti og baglår hårdest ramt. Cellulite findes i tre forskellige former, men opstår oftest i to forskellige former - hvor Cellulite er blød eller hård. Med alderen, oplever kvinder, der er ramt af Cellulite, ofte, at tilstanden tager til, og bliver mere genstridig.

Det estimeres at 50-90% af alle kvinder oplever gener med løs hud eller strækmærker efter større vægttab eller graviditet. Ofte er det genetisk bestemt, hvem der rammes. Har du, som de fleste andre kvinder, udsat, er det få forebyggende elementer. For de fleste kvinders vedkommende, er det allerede for sent, og må, indtil nu, leve med strækmærker og løs hud.

Efter få behandlinger med X-Shape vil du se synlige resultater, der giver klienten den glatte og glødende hud, hun drømmer om. Ydermere, fedtreduseres effektiv, via den infrarøde varmeteknologi, hvilket giver et mindske omfang i det behandlede område. X-Shape forebygger endvidere yderligere forværring af Cellulite, løs hud og strækmærker, før klienten når til et stadie, hvor udfordringen bliver for stor. Vi ser normalt, at et behandlingsforløb på 4-6 behandlinger skaber en stor forskel for de fleste.

Der findes mere end 1.000.000 mødre i Danmark, hvor mere end halvdelen af generet af lød hud, cellutite eller strækmærker. Samlet, er der et klientgrundlag på mere end 700.000 kvinder alene.

Behandling af bagparti og baglår varer ca. 80 minutter og omsætter for 3.100 pr. behandling.

En revolutionerende behandling, som smelter fedt og opstrammer huden

Den bipolare radiofrekvensenergi i X-Shape hjælper substansforandringen og stimulerer collagendannelsen. Det bløde LED-lys opvarmer fedtcellerne og smelter det uønskede fedt. Vacuummassagen forbedrer blodcirkulation og opstrammer huden. Resultatet er en lang række naturlige, kemiske processer iværksættes, som over tid overstrammer huden, og derved behandler løs hed og strækmærker, men også fedtreduserer, således Cellulite effektivt fjernes - alt sammen i én behandling. Løbende collagen- og elastenproduktion pågår i kroppen over de næste 4-8 uger, hvor klienten gradvist vil opleve effekterne komme til udtryk.

Kombinér med fordel dette system med Toplite X-Pression 2.0, for at opnår op til 30% bedre resultat.

Et økonomisk boost til din klinik og fuld tryghed

Er du på udkig efter den ultimative kropsbehandling, der giver det største kundegrundlag at arbejde med, er X-Shape en unik mulighed, for øge din omsætning markant, samtidig med taknemmelighedsgraden hos dine klienter tager dig til et nyt niveau.

Vi oplever, at X-Shape er tilbagebetalt efter ca. 4-5 måneder i gennemsnit, hvis du har 4-5 behandlinger pr. uge.

Hos Standard Cosmetics er der fuld tryghed. Således leveres maskinen inklusive kursus og fuld oplæring, og tager samlet set én dag. Maskinen leveres altid på kursusdagen, med kyndige vejedning i vedligehold og brug, samt certifikat fra vores træner.

Vedligeholdelsesomkostningerne er minimale.

Et årligt service anbefales, hvor tyske teknikere skiller maskinen ad, renser, opdaterer softwaren og leverer maskinen tilbage til din klinik. Vi tager os af det hele - du skal blot ringe til os, når dit service er nærtforestående. Alle servicepriser kan ses i oversigten over Service Priser.

Leasing

Leasing af X-Shape findes fra 3.514 pr. måned (20% førstegangsydelse). Leasing tilbydes igennem Ikano Leasing, som besidder stor erfaring med maskinleasing.

Igennem Ikano Leasing tegnes en all-risk forsikring på X-Shape til 250 pr. måned. Oprettelsesgebyr på 1.000 gælder og leasingydelsen er baseret på Cibor 3-renten. En udbetaling på op til 20% af kontantprisen kan forekomme, alt efter kreditvurdering, som beror på alder på CVR-nummer og indkomstniveau. Udbetalingen er en forudbetaling af leasingpræmien, og vil derfor nedsætte din månedlige ydelse.

Forespørgsel om leasing kan ske uden yderligere forpligtelse og kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer fra dig. Vælg øverst på siden køb/anmod for at sende os oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

Ved køb af maskinen accepteres altid Standard Cosmetics almindelige handelsbetingelser.

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X