Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Ansigtsløft uden operation

Toplites X-Lite Derma-Lifting-System er maskinen, der bruges til at yde den ultimative ansigtsbehandling til alle hudtyper i form af løft, opstramning og udglatning.

Anti-Age behandlingen er et smertefrit og ikke-invasivt alternativ til ansigtsløft. Behandlingen er meget sikker og uden bivirkninger og samtidig er resultatet øjeblikkeligt.

Behandlingen resulterer i en yderst positiv virkning på produktion af collagenceller og de elastiske fibre, der tilsammen bidrager til et væsentligt løft af hele ansigtet. Huden glattes ud, porer mindskes og huden opstrammes som følge af de processer, X-Lite Anti-Age behandlingen sætter i gang.

Holder huden ung, stærk, smuk og sund

X-Lite Anti-Age behandling er opdelt i to faser:

  • I første fase behandles med infrarøde stråler, som transmitterer energi ned til de underliggende celler i huden, hvorefter en kemisk kædereaktion starter.
    Collagenproduktion, øget stresstærskel for huden, men hovedsageligt stimulation af stofskifte, er nogle af disse processer. En behagelig følelse af overfladisk varme vil spredes henover huden.
    Infrarød behandling gentages 3-4 gange pr. område for en optimal stimulus.
  • Fase to består af RF-Bipolar radiobølgeenergi i kombination med varme og vacuum af huden. Behandlingen stimulerer molekylevibration, som frigiver energi, og dermed ilt, fra hudcellerne.
    Huden varmes op til 42 grader, hvorpå en langsom forkortning af fibervævet, specielt collagenfibrene, sker. En syntese af collagen og ny produktion af collagen opstår, som giver den ønskede effekt af tonet hud.

Fordi behandlingen er så skånsom og naturlig kan den udføres på alle hudtyper.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive Anti-Age behandlinger på alle hudtyper, så tilbyder vi gratis undervisning i anvendelsen af X-Lite ved køb af maskinen.

Prisoversigt DKK (ekskl. moms)
Kontant 229.900,-
Leasing fra (60 måneder) 3.242,-
Oprettelse af leasing 1.000,-
Uddannelse og certifikat i X-Lite 6.000,-

 

Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse hos Ikano Leasing. 60 måneders løbetid og udbetaling på 0-20%. Oprettelsesgebyr på 1.000 pr. enhed gælder og er inkl. i den månedligeydelse. 24 måneders reklamationsret gælder. Leasingydelse er bundet op mod Cibor-3 renten og er variabel. Årlig all-risk forsikringsydelse på 200,- pr. måned. 10% restværdi.

Ofte stillede spørgsmål

Fotodynamisk hudforyngelse er en evidensbaseret metode, som behandler både hudaldring og
hyperpigmentering. Vi benytter med X-Lite grønt infrarødt lys til at starte de kemiske processer i
huden. Anden fase skaber med vacuum og RF bipolare radiobølger, en revolutionerende
kombination, der bliver uset gode resultater på opstramning af ansigtshud.

X-Lite er en avanceret maskine, men håndbygget i Tyskland af ingeniører, og derfor meget stærk
af statur. X-Lite maskinens infrastruktur gør, at maskinens velproportionerethed skaber minima af
fejludslag.

X-Lite fylder overraskende lidt, hvor selv de mindste behandlerrum er oplagt til X-Lite behandling. Kan du udføre almindelige behandlinger i rummet, kan du også udføre behandling med X-Lite

X-Lite opererer ved maksimalt 42 grader. Ej heller radiobølger eller grønt infrarødt lys fra X-Lite placerer den behandlede i risiko. Den non-invasive behandling gør X-Lite til et nemt salg til kunden, samtidig med levering af straksresultater.

X-Lite er ikke reguleret af Sundhedsstyrelsen, og kræver ikke nogen specifik baggrund. Vi anbefaler dog at du har en baggrund i huden.

Nej, X-Lite er smertefri for kunden. En behagelig varme og en masserende effekt præger typisk behandlingen.

Estimeringen for tilbagebetalingstiden af X-Lite er baseret på priser, der ligger under markedet (2.495 for et fuldt ansigt). I prisen er beregnet produktforbrug, der udgør Toplite aktiv hyalurongel, som kan købes hos os.

Det betyder, at X-Lite er betalt ud efter 90 behandlinger.

Tilbagebetalingstid ved 1 behandling pr. uge: 1 år og 8,5 månedTilbagebetalingstid ved 3 behandlinger pr. uge: 7 månederTilbagebetalingstid ved 7 behandlinger pr. uge: 3 måneder
Tilbagebetalingstid ved 10 behandlinger pr. uge: 2 måneder
Tilbagebetalingstid ved 15 behandlinger pr. uge: 1,5 måned
Tilbagebetalingstid ved 20 behandlinger pr. uge: 1 måned

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.

Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.

Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Send forespørgelse

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X