Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Nano Ombre Brows: det detaljerede bryn

State of the art inden for mikropigmentering og permanent makeup er nano-teknikkerne, som har givet anledning til adskillige positive effekter. Det klassiske powder brow er fortid, og erstattet med en finere, skarpere og sprødere pixelering af brynet, der giver et æstetisk smukt og velformet bryn, samtidig med, at det kan nedtones til et naturligt hverdagsbryn.

Den tynde nanonål sikrer maximal optagelse af pigment i huden og kombineret med de specielle nanopigmenter, der indeholder antihestaminer og fixingagent, opnår man det ekstra detaljerede bryn med en effekt af dybde, som før ikke kunne laves.

Vores kursus i nano ombre brows

Med omdrejningspunkt i det naturlige, det detaljerede og personlige bryn, oplæres du som elev grundigt i teknikken, såvel teoretisk som praktisk. Undervisningen vil varetages af erfarne mikropigmentister, som til daglig udfører nano ombre bryn hos Studio A og med kontinuerlig udvikling, sikrer du dig den dygtige, teoretisk velbeslåede og professionelle undervisning.

En grundig teoretisk oplæring og praktisk træning på øvemåtter vil danne basis for succesfuldt at kunne udføre behandlingen praktisk på modeller efterfølgende. Du vil som elev hos os opleve stor tryghed. Formidling af alt oplæring sker med fokus på den enkelte og dennes behov, og du vil under tæt supervision af underviseren blive båret igennem kurset.

Nano ombre brows er som state of the art-teknik i moderne bryn det sikre valg, hvis du ønsker at udvikle dig som mikropigmentist.

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X