Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Nano hairstrokes: det naturlige bryn

Vores erfaring igennem Studio A fortæller klart, at helt naturlige bryn er all-time favoritten, når det kommer til valget af permanente bryn. Skarpe, sprøde og solide pigmenterede hårstrå giver det ultimative look af naturlighed med en let fylde henover hele brynet. Sammenlignet med microblading, er nano hairstrokes det lidt mere fyldige valg uden at gå på kompromis med naturligheden.

En tør, olieret eller tynd hud kan forårsage adskillige udfordringer for microblading-teknikken. Ved maskinbehandling med nano hairstrokes undgår du udfordringerne og kan tilbyde kunden med den svære hud naturlige hårstrå. Nano-teknikken sikrer en jævn deponering af pigmenten i huden, hvilket resulterer i et minimum af pigmentfrastødelse. Antihistaminer og fixingagentindhold sikrer den mest moderne og elegante løsning inden for naturlige hårstrå.

Vores kursus i nano hairstrokes

På samtlige af vores uddannelser bliver du taget trygt hånd om, og superviseret tæt under hele dagen. Undervisning af nano hairstrokes er ingen undtagelse, og din professionelle underviser, der har sin hverdag i Studio A med mikropigmentering helt inde på livet, giver dig den tætte, teoretisk informationsrige og praktisk suveræne oplæring.

Dagen starter ud med teoretisk undervisning, hvor der løbende introduceres praktisk træning på øvemåtter og ultimativt praktisk træning på modeller. Den individuelles behov tilses i høj grad, og du vil opleve undervisningen tilpasses, således du føler dig tryg og klar til at tage det næste skridt. Uddannelsen lægger op til æstetisk kreativitet og lader dig blive ét med dine ønsker om at glæde dine kunder med helt naturlige bryn.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X