Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Nano contourless lips: den naturlige og neutrale læbe

I rækken af de nyeste nano-teknikker, som dominerer den moderne verden inden for mikropigmentering, er nano contourless udviklet til personen, der i forvejen har velformede læber. Beror din ideologi på naturlige resultater, egner denne teknik sig yderst godt til porteføljen af dine behandlinger.

Med fokus på at fade egen læbefarve med et sprødt, neutralt og naturligt læbepigment, fremhæves læberne i elegante og smukke toner, der giver kunden drømmelæberne.

Vi markerer ikke læberne med lipliner ved nano contourless, men lader den naturlige grænse fade let og smidigt ind i læbevævet. Teknikken er blandt de mest voksende uden for landets grænser og har absolut løftet interessen for pigmentering af læber og skabt en ny tilgang til behandlingen.

Vores kursus i nano contourless lips

Grundig undervisning under tæt supervision af en dygtig, erfaren og professionel underviser sætter standarden for kurset i nano contourless lips hos Standard Cosmetics. Underviserne arbejder med behandlingerne til daglig i Studio A, som sikrer faglig dygtighed og teknisk know-how.

Grundig teori og demonstration starter kurset og opfølges af praktisk behandling på modeller, når eleven føler sig tryg. Vi anbefaler at tage kurset sammen med nano ombre lips, da de to behandlinger tilsammen giver et bredt spektrum af muligheder. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med mikropigmentering.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X