Permanent hårfjerning til alle hud- og hårtyper

Xenia SHR e-Motion er Toplites effektive maskine til permanent hårfjerning, der opererer med den nyeste teknik.

I modsætning til et IPL-apparat, kan Xenia SHR e-Motion foretage permanent hårfjerning på alle typer hud og hår – selv lyse og røde hår, der før ikke har været mulige at fjerne med andre laserbehandlinger, kan fjernes uden problemer med Xenia SHR e-Motion. Behandlingen er hurtig og komplet smertefri, så selv følsom og solbrændt hud kan behandles uden ubehag. Derved er behandling også mulig i sommermånederne.

Denne nye behandlingsmetode forbindes med en stærkt reduceret risiko for eksempelvis forbrændinger sammenlignet med IPL og Diode. Xenia SHR e-Motion anvender op til 60 gange så lav energi med mulighed for at behandle op til tre gange så ofte som med IPL.

Udtalelse fra Maibritt Monbjerg

"Mit navn er Maibritt Monbjerg. Jeg er stifter og ejer af Beauty by Monbjerg. Vi er en kosmetisk klinik, hvor vi kombinerer vores sundhedsfaglige viden med kosmetologiens verden. Vi vil kun have maskiner/behandlinger ind, som sikrer vores kunder naturlige resultater og holder bivirkninger til minima.

Vi valgte at få Toplite SHR til permanent hårfjerning ind, efter jeg havde prøvet den på mig selv til Demodag. Indledningsvist troede jeg ikke på det - først da jeg prøvede SHR. Jeg er nemlig rødhåret, og var derfor selv den bedste forsøgsperson til SHR-behandling. Og ja den virker! Min sarte hud led ingen skade og der er kommet en stor reduktion i min hårpragt!

SHR er en ny teknologi, som giver vores kunder sikkerhed og stor effekt, uanset om du har sorte, blonde eller røde hår, eller hvilken hudtype du er. Xenia e-Motion SHR er sikker, fordi den kun varmer huden op til maks 45 grader, og det er endnu en grund til jeg er forelsket i netop denne metode. Med SHR kan jeg tilbyde mine kunder sikker behandling og suveræne resultater, som jeg ikke før har set med de gamle traditionelle lasere.

Jeg havde længe søgt en teknologi, der gav kunder og mig selv en rar fornemmelse under behandling, og som kan fjerne alle hårfarver. Mange af mine kunder kalder selve behandlingen for en varm massage. Det bedste af det hele: De kommer efter få behandlinger, helt lykkelige og fortæller hvor store resultater de allerede kan se!"

Maibritt Monbjerg
Stifter af Beauty by Monbjerg

Den nyeste teknik inden for permanent hårfjerning

Xenia SHR e-Motion opererer med den innovative bevægelsesmetode. Behandlingen bliver udført gennem jævne bevægelser med håndstykket. Baseret på reducerede energidoser og det avancerede kølingssystem af safirglasset, er huden ekstremt godt beskyttet, men samtidig med et meget effektivt resultat.

Ved selve behandlingen opvarmes hår og hud langsomt til en moderat temperatur på maksimalt 45 grader, som stadig beskytter huden og samtidig føles behagelig. Herefter udstødes hårenes proteiner naturligt og yderligere hårvækst stoppes permanent.

Er du interesseret i at kunne tilbyde sikre og effektive behandlinger i permanent hårfjerning til alle hud- og hårtyper, så tilbyder vi gratis undervisning i anvendelsen af Xenia SHR e-Motion ved køb af maskinen.

Tilbyd to behandlinger med én maskine – permanent hårfjerning og photorejuvenation

Xenia SHR e-Motion kommer med en ekstra fordel, at du kan få mulighed for at tilbyde dine kunder to forskellige slags behandlinger med kun én maskine.

Tilkøber du photorejuvenation-håndstykket for kun 19.995kr., kan du – udover at foretage permanent hårfjerning – også tilbyde den mest effektive og alsidige ansigtsbehandling til problemhud ved blot at påsætte håndstykket på Xenia SHR e-Motion.

Photorejuvenation kan afhjælpe og behandle:

Karsprængninger
Pigmentforandringer
Fine linjer
Akne
Ujævnheder i hudoverfladen

Photorejuvenation fungerer ved at skabe varme med Xenia SHR e-Motion i det dybere hudlag, hvilket vil forbedre hudens struktur og mindske karsprængninger, fine linjer og pigmentforandringer. Den dybe varme, som huden bliver tilført under behandlingen, fremmer derudover også hudens egen kollagenproduktion, hvilket medfører en strammere og mere ensartet hud.

Photorejuvenation med Xenia SHR e-Motion er topsikkert, da det indbyggede kølesystem sikrer en tryg og skånsom behandling uden forbrændinger eller skader, der samtidig er yderst effektiv. Dette er i modsætning til photorejuvenation med IPL, som kan forbrænde hudoverfladen og forårsage vedvarende skader.

Et behandlingsforløb vil typisk bestå af 2-8 behandlinger, afhængig af hvilken type hudproblem, der er tale om.

Leasing

Du har mulighed for at lease Xenia e-Motion SHR fra bare 1.836 pr. måned. Leasing tilbydes igennem Ikano Leasing, som er et seriøst og anerkendt selskab i industrien, der er på hjemmebane.

Igennem Ikano Leasing tegnes en forsikring af maskinen til 120 pr. måned. Oprettelsesgebyr på 1.000 forelægger og leasingydelsen er baseret på Cibor 3-renten. En udbetaling på 0-20% af kontantprisen forelægger, alt efter kreditvurdering. Ved udbetaling forstås dette som en forudbetaling af leasingpræmien, og er derfor ikke tabte penge.

Ansøgning om leasing kan ske uforpligende og gratis og kræver blot, at vi modtager CVR- og CPR-nummer. Vælg øverst på siden køb/anmod for at sende os oplysninger. Alle data behandles og opbevares sikkert og efter gældende GDPR-lovgivning.

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
Kampagnepris129.900,-
Kursuspris6.000,-
Startpakke1,788-
Leasing fra (60 måneder)1.986,-
Photo Rejuvenation-håndstykke24.995,-
Tillægsleasingpris på Photo Rejuvenation-håndstykke556,-
Oprettelse af leasing1.000,-

Ofte stillede spørgsmål

Permanent Hårfjerning med SHR er ikke beskrevet i den kosmetiske lovgivning, hvor der kræves lægelig tilknytning eller behandling af medhjælper.

I den kosmetisk lovgivning beskrives alene laser, diode og IPL.

Xenia e-Motion SHR anvender i gennemsnit 10-12 gange mindre energi end IPL – tidvis op til 60 gange så lav energi! En overfladetemperatur på blot 40-45 grader er tilstrækkeligt, hvor en IPL anvender op til 75 grader helt nede i hårrødderne.

Xenia e-Motion SHR føles behagelig og er smertefri. I stil med et varmt bad.

Metoden behandler ikke hårrødder, som kender fra andre systemer, men derimod hårcellerne langs hårene og pigmenten i hårene. Det betyder at findes der blot en anelse pigment i hårene, som behandles, kan disse fjernes med Xenia e-Motion SHR.

Grå hår og helt hvide dun, der er uden pigment, kan ikke fjernes med Xenia e-Motion SHR.

Grunden til der holdes solpause ved behandling med permanent hårfjerning er, at energien kan gå i pigmenten i huden. Vi er afhængige af, at melaninniveauerne normaliseres for at undgå forbrænding.

Med Xenia e-Motion SHR holdes 1 uges solpause inden behandling og 1 dag efter behandling.

Med en IPL holdes typisk 4 ugers pause inden behandling og 4 uger efter!

Efter behandling falder hårene ud efter 10-20 dage efter energistimulation med SHR. Nogle hår forsvinder permanent efter første behandling, mens andre kommer, i en mindre version, igen.

6-8 behandlinger. Er hårene meget lyse, skal man regne med 1-2 behandlinger ekstra.

Et typisk forløb strækker sig over 6-7 måneder, hvor et IPL forløb hurtigt kan strække sig over 1,5-2 år.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.
Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Ja! Vi behandler alle hudtyper – lige effektivt. Xenia e-Motion SHR er fx meget populær på Sri Lanka!

Hormonbaserede hår kan aldrig fjernes helt permanent. Du kan dog gennemføre forløbet og få opfølgende behandling hver 2-3. år og derigennem holde dig helt hårfri!

Vi anbefaler i øvrigt, at hvis du har planer om at blive gravid, at vente til overstået fødsel for de bedste resultater.

Nej. Normalvis er SHR-behandlingen hurtigere overstået end IPL og laser.

Alle maskinerne er gennemtestet hos Standard Cosmetics igennem lang tid. Vi har ikke oplevet forbrændinger med SHR. Den lave energi og den yderst sikre metode skaber en forsvindende lille risiko for fejlbehandling.

Xenia e-Motion SHR udmærker sig ved at fjerne alle farver hår, på alle hudtyper, smertefrit, hurtigt, over kortere tid, i en kortere behandling på dagen, med langt mindre risiko.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

Vi tilbyder et lånehåndstykke, således du aldrig behøver midlertidigt at afbryde behandling af dine kunder, imens skiftet foretages. Du meddeler os blot, at du ønsker et lånehåndstykke, og vi sender dette ud til dig inden du rammer grænsen på 300.000 skud på dit eget.
Når du har modtaget dit eget håndstykke fra os, sender du lånehåndstykket retur. Du faktureres alene for brugte skud og fragt.

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet – typisk 10-20% under de større klinikker. I prisen er beregnet produktforbrug i form af forbrug af håndstykket. Pr. erfaring omsættes gennemsnitligt for 2.000 ekskl. moms pr. time din kalender med maskinen er booket.

Det betyder, at prisen på Xenia e-Motion SHR er betalt efter 60 timer

Tilbagebetalingstid ved 1 time pr. uge: 1 år 2 måneder

Tilbagebetalingstid ved 3 timer pr. uge: 4 måneder og 20 dage

Tilbagebetalingstid ved 7 timer pr. uge: 2 måneder

Tilbagebetalingstid ved 10 timer pr. uge: 1 måned og 12 dage

Tilbagebetalingstid ved 15 timer pr. uge: 28 dage

Tilbagebetalingstid ved 20 timer pr. uge: 21 dage

Vi oplever at gennemsnittet ligger på ca. 3 måneder.

Send forespørgelse

- Jeg svarer som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X