Udstyr til mikropigmentering og permanent makeup i topkvalitet

For at kunne udføre et godt stykke arbejde på dine kunder, er det naturligvis vigtigt at have de bedste forudsætninger for at kunne opnå perfekte resultater. Den eksklusive Amiea Linelle Supreme benyttes til mikropigmentering og permanent makeup i form af både øjenbryn, eyeliner, lipliner og læbefarvning, og den gør det muligt for dig at udføre behandlinger af højeste kvalitet.

Hvis du er til et rent og stilfuldt design, har du muligvis allerede stiftet bekendtskab med Linelle Supreme, der med sit digitale display gør det let for dig at indstille og kontrollere nålens frekvens under behandlingen. Det slanke håndstykke er fremstillet i aluminium og ligger meget behageligt i hånden med sit ergonomiske design, hvilket især er en fordel under længere behandlinger.

Nålene er nemme at udskifte og justere i længde alt efter behov og er derudover de mest miljøvenlige i Amieas sortiment. Linelle Supreme er udstyret med indgange til to håndstykker, og sidst men ikke mindst er Linelle Supreme nærmest lydløs med ganske lave vibrationer, så du lettere kan koncentrere dig om dit arbejde.

Linelle Supreme er en absolut bestseller inden for udstyr til mikropigmentering og permanent makeup, og er du professionel og seriøs som behandler, er Linelle Supreme det eneste rette valg for dig. Du vil blive i stand til at arbejde med de mindste detaljer og derved udføre den fineste mikropigmentering på dine kunder.

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X