Nano ombre lips: den fyldige og symmetriske læbe

Den klassiske læbepigmentering, 3D Læber, har med denne nye behandling, nano ombre lips, gennemgået et væsentligt løft. Langt mere præcision og en større følelse af voluminøse læber sætter standarden for nano ombre lips. Den klassiske markerede lipliner opnås nu med en skarpere kontrast, der giver ansigtets konturer et æstetisk smukt boost.

Læberne farves ikke blot todimensionelt, men med ombreeffekt, som laver kontrastforskelle i læbevævet, der som resultat giver ekstra fyldighed og en øget visuel dybde.

Har din kunde ujævne eller asymmetriske læber, rettes dette yderst elegant med nano ombre-teknikken. Har din kunde et ønske om at ændre læbeformen, er det med denne teknik også en mulighed. Uden et unaturligt look opnår kunden den ønskede form. Har du i forvejen uddannet dig i læbepigmentering, men ønsker at forbedre dig, er nano ombre lips et oplagt valg, som på alle parametre sikrer dine kunder den sidste nye behandling på området.

Vores kursus i nano ombre lips

Undervisningen varetages af vores professionelle undervisere, der arbejder med mikropigmentering af læber til dagligt, hvilket sikrer dig en stor faglig informationskilde, såvel som praktisk og teknisk kunnen fra øverste hylde. Vi har altid fokus på den individuelles niveau, ligesom vi har in mente, hvordan vi sikkert løfter dig videre til dit næste plateau.

Vi starter undervisningen med præcis teori, som tager dig igennem alle relevante områder, inden vi overfører din tillærte viden til praktisk behandling. Vi anbefaler, at du lærer både denne teknik og nano contourless, da disse går hånd i hånd. Forudgående erfaring med mikropigmentering er yderst gavnligt.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Send forespørgsel

- Jeg svare som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X