Nano hairstrokes: det naturlige bryn

Vores erfaring igennem Studio A fortæller klart, at helt naturlige bryn er all-time favoritten, når det kommer til valget af permanente bryn. Skarpe, sprøde og solide pigmenterede hårstrå giver det ultimative look af naturlighed med en let fylde henover hele brynet. Sammenlignet med microblading, er nano hairstrokes det lidt mere fyldige valg uden at gå på kompromis med naturligheden.

En tør, olieret eller tynd hud kan forårsage adskillige udfordringer for microblading-teknikken. Ved maskinbehandling med nano hairstrokes undgår du udfordringerne og kan tilbyde kunden med den svære hud naturlige hårstrå. Nano-teknikken sikrer en jævn deponering af pigmenten i huden, hvilket resulterer i et minimum af pigmentfrastødelse. Antihistaminer og fixingagentindhold sikrer den mest moderne og elegante løsning inden for naturlige hårstrå.

Vores kursus i nano hairstrokes

På samtlige af vores uddannelser bliver du taget trygt hånd om, og superviseret tæt under hele dagen. Undervisning af nano hairstrokes er ingen undtagelse, og din professionelle underviser, der har sin hverdag i Studio A med mikropigmentering helt inde på livet, giver dig den tætte, teoretisk informationsrige og praktisk suveræne oplæring.

Dagen starter ud med teoretisk undervisning, hvor der løbende introduceres praktisk træning på øvemåtter og ultimativt praktisk træning på modeller. Den individuelles behov tilses i høj grad, og du vil opleve undervisningen tilpasses, således du føler dig tryg og klar til at tage det næste skridt. Uddannelsen lægger op til æstetisk kreativitet og lader dig blive ét med dine ønsker om at glæde dine kunder med helt naturlige bryn.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Send forespørgsel

- Jeg svarer som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X