Nano contourless lips: den naturlige og neutrale læbe

I rækken af de nyeste nano-teknikker, som dominerer den moderne verden inden for mikropigmentering, er nano contourless udviklet til personen, der i forvejen har velformede læber. Beror din ideologi på naturlige resultater, egner denne teknik sig yderst godt til porteføljen af dine behandlinger.

Med fokus på at fade egen læbefarve med et sprødt, neutralt og naturligt læbepigment, fremhæves læberne i elegante og smukke toner, der giver kunden drømmelæberne.

Vi markerer ikke læberne med lipliner ved nano contourless, men lader den naturlige grænse fade let og smidigt ind i læbevævet. Teknikken er blandt de mest voksende uden for landets grænser og har absolut løftet interessen for pigmentering af læber og skabt en ny tilgang til behandlingen.

Vores kursus i nano contourless lips

Grundig undervisning under tæt supervision af en dygtig, erfaren og professionel underviser sætter standarden for kurset i nano contourless lips hos Standard Cosmetics. Underviserne arbejder med behandlingerne til daglig i Studio A, som sikrer faglig dygtighed og teknisk know-how.

Grundig teori og demonstration starter kurset og opfølges af praktisk behandling på modeller, når eleven føler sig tryg. Vi anbefaler at tage kurset sammen med nano ombre lips, da de to behandlinger tilsammen giver et bredt spektrum af muligheder. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med mikropigmentering.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Send forespørgsel

- Jeg svare som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X