Hybrid brows: kombinationen af naturligt og fyldigt

En blanding af det naturlige bryn samt en let skyggelægning ind imellem de pigmenterede hårstrå, skaber en kombination, som består af det bedste fra begge lejre. Hårstråene i hybridbryn kan udføres både med microblading og nano hairstrokes med maskine, hvor skyggelægningen udelukkende udføres med maskinbrug. Tynde hårstrå giver et let og mindre markant look, hvilket hos nogle giver et behov for yderligere fylde.

At placere hårstråene korrekt og kombinere det med en perfekt fylde er svært at mestre, men på dette kursus bliver du taget sikkert og præcis igennem de korrekte fremgangsmetoder for succesfuldt at kunne levere et sublimt resultat på kunden.

Vores kursus i hyrid brows

Vi har specielt fokus på optegning og korrekt placering af skyggen. Er du i forvejen uddannet i mikropigmentering og permanent makeup, er denne teknik et perfekt supplement til den kræsne kunde, hvor kun det bedste er godt nok. Det forudsætter af dig som behandler forudgående erfaring med hårstrå-teknikkerne, og har du ikke dette, anbefaler vi, at du indledningsvist tager vores kursus i nano hairstrokes eller oplæres i klassisk microblading.

Med stor fokus på teori og den enkeltes tryghed og færdigheder, tager vi dig igennem grundig undervisning, som udføres af vores erfarne underviser. Vores underviser har til daglig mikropigmentering i hånden, som giver dig fantastisk forudsætning for at kunne lære teknikken bedst muligt.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Send forespørgsel

- Jeg svare som regelt indenfor 1 time på hverdage.

X