Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Hybrid brows: kombinationen af naturligt og fyldigt

En blanding af det naturlige bryn samt en let skyggelægning ind imellem de pigmenterede hårstrå, skaber en kombination, som består af det bedste fra begge lejre. Hårstråene i hybridbryn kan udføres både med microblading og nano hairstrokes med maskine, hvor skyggelægningen udelukkende udføres med maskinbrug. Tynde hårstrå giver et let og mindre markant look, hvilket hos nogle giver et behov for yderligere fylde.

At placere hårstråene korrekt og kombinere det med en perfekt fylde er svært at mestre, men på dette kursus bliver du taget sikkert og præcis igennem de korrekte fremgangsmetoder for succesfuldt at kunne levere et sublimt resultat på kunden.

Vores kursus i hyrid brows

Vi har specielt fokus på optegning og korrekt placering af skyggen. Er du i forvejen uddannet i mikropigmentering og permanent makeup, er denne teknik et perfekt supplement til den kræsne kunde, hvor kun det bedste er godt nok. Det forudsætter af dig som behandler forudgående erfaring med hårstrå-teknikkerne, og har du ikke dette, anbefaler vi, at du indledningsvist tager vores kursus i nano hairstrokes eller oplæres i klassisk microblading.

Med stor fokus på teori og den enkeltes tryghed og færdigheder, tager vi dig igennem grundig undervisning, som udføres af vores erfarne underviser. Vores underviser har til daglig mikropigmentering i hånden, som giver dig fantastisk forudsætning for at kunne lære teknikken bedst muligt.

Tid: Én dag, kl. 9.00-17.00

Undervisning af Joanna Nga - Mastertræner for Amiea Danmark

På trods af sin unge alder har Joanna allerede opnået bemærkelsesværdige resultater inden for pmu- sektoren, mens lidenskaben for hendes arbejde og hendes professionelle vej fortsat når mange mål, hvilket gør Joanna til en af ​​de mest efterspurgte fagfolk inden for hendes felt.

Joanna startede sin karriere som model og viste en stor passion for skønhed især indenfor PMU verden, som har eksisteret i mange år. Med hendes 7 årige erfaringer har Joanna oplevet gennem sine træninger hos de forskellige skoler både i DK og i udlandet, hvor vigtigt det er at have den rette håndarbejde i dette felt. Derfor går Joanna meget op i kvalitets og teknik...

Joanna har taget flere Master classes fra flere anerkendte navne. Her har det været en klart fordel at Joanna har formået at stykke alle de gode tekniker hun har lært fra de forskellige anerkendte navne til hendes helt eget specifikke udviklede teknik. Derfor er hun også den eneste som udfører så et professionelt og fuldført stykke arbejde.
Som professionel PMU-stylist og PMU-master teacher, kan du altid regne med at Joanna vil gøre sit bedste for at du under og efter dit kursus forløb vil have en tryg, god og behagelig oplevelse. Joanna sikre sig altid at hvert trin bliver gennemgået og forstået inden man går videre i forløbet.
Joanna brænder for det hun laver og stiller sig ikke tilfreds før DU er tilfreds.

Læs mere om Joanna Nga

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

X