X-Trainer - Fremtiden inden for muskelopbygning

Derfor er X-Trainer bedst på markedet:

IMG_1910

LEASING FRA DKK 5.028 PR. MÅNED

KONTANT

PrisoversigtDKK (ekskl. moms)
Kontant250.000 DKK
Leasing fra5.028 DKK
Kursus med certifikatInkluderet
Oprettelse af leasing1.000 DKK
Antal medfølgende applikatorer6
Fuld forsikring igennem leasingInkluderet ved leasing

Banebrydende elektromagnetisk muskelopbygning og fedtforbrænding - i samme behandling

Opstramning og muskelopbygning med Toplite X-Trainer er fremtidens svar på den ultimative muskelopbyggende og fedtreducerende behandling – i én og samme!

Metoden er en videreudvikling af MR-scanning som vi kender det i dag, men tilpasset muskelstimuli og fedtforbrænding.

Med ultra korte impulser på 260 ɱs, ydes supramaksimale muskelkontraktioner, forårsaget af elektromagnetisk påvirkning. De ultra korte impulser sikrer, at musklerne ikke når at slappe af mellem sammentrækninger, hvilket skaber stimuli af musklerne og en naturlig forbrænding af fedt, grundet musklernes arbejdspåvirkning.

X-Trainer arbejder med evidensbaseret elektromagnetisk teknologi, som er udviklet i 2018, på baggrund af studier om elektromagnetisk stimuli.

Resultatet er -19% fedt i fedtdepoter og +16 muskeltilvækst i gennemsnit pr. behandling!

Behandlingens resultat haves allerede 3-4 dage efter, hvor kunden kan genbehandles. Vi anbefaler serie på 4-6 behandling af samme muskelgruppe for at få et pænt resultat.

En moderne genvej til at slide time efter time i fitnesscentret!

De mest populære ønsker er fastere balder, større arme eller six-pack – det klarer X-Trainer!

Vil du vækste din omsætning som fx Studio A gjorde? Eller måske har du et ønske om at tilbyde nutidens mest revolutionerende behandling.

X-Trainer er din vej til et kæmpestort kundegrundlag, hvor du med blot 30 minutters behandling kan omsætte for op til DKK 3.000 – endda med konservative priser.

Kropslig velvære og sundhed er i stærkt stigende grad i fokus. X-Trainer er lige nedad denne boldgade og rammer sømmet helt aldeles på hovedet, ved at tilbyde både fedtreduktion og muskelvækst, under samme behandling.

Har du overvejet X-Freeze NXT (Fedtfrysning) er X-Trainer den perfekte maskine at kombinere behandlingen med. Det gør sig især gældende, hvis du i din klinik ønsker at have fokus fokus på det kropslige og samtidig ønsker at sætte fart på omsætningen.

 

Undgå permanente skader – Garanti igennem kvalitet

Vi har valgt et kompromisløst fokus på kvalitet.

Det betyder, at vi kun ønsker at levere det bedste udstyr på markedet. Vi mener, at kvalitet er din garanti for en effektiv og sikker behandling, som dine kunder ultimativt får glæde af.

Er dine kunder tilfredse, fortæller de om deres oplevelse til deres omgangskreds, og du vil opleve eksponentiel vækst i antal kunder og omsætning.

Kvalitet skaber bæredygtig vækst i din klinik. Udeblivende kvalitet skaber det modsatte – og lidt mere til.

Behandling med X-Trainer er ikke ufarligt, hvis du ikke har modtaget korrekt certificering i brug.

Derfor er kursus altid obligatorisk hos Standard Cosmetics. Vi udlever ikke en maskine, uden en af vores certificerede trænere har gennemgået en detaljeret oplæring i korrekt brug.

Anvendelse af en maskine som ikke er bygget med respekt for kvalitet, kan i værste fald medføre alvorlige permanente skader på muskler og væv.

Vi tager sikkerhed alvorligt!

Af teknikere og ingeniøruddannede, håndbygges og kvalitetssikres Toplites X-Trainer, i Tyskland. Der udføres detaljeret kvalitetstjek, i fire omgange, for at sikre maskinen overholder alle parametre i de interne sikkerhedskrav.

Alle maskiner fremstillet hos Toplite har EU-gyldigt medicinsk CE-mærke iht. gældende Medical Device Regulation 2021 (lovkrav), som er din garanti for, at sikkerheden er helt i top.

Tryghed ved investering

Din tryghed er vores primære fokus. Derfor har vi en automatisk inkluderet tryghedspakke, når du er kunde hos Standard Cosmetics.

Det betyder, at du som kunde bliver prioriteret!

– Telefon- og e-mailsupport
– Tilbud om lånepåsætningsarme ved evt. teknisk nedbrud
– Udvidet reklamationsret til 24 måneder
– Fuld all-risk forsikring på leasingaftaler
– Højtuddannede teknikere i serviceafdelingen

Det er vigtigt for os, at du kan sove godt om natten!

Hvorfor os?
– Du prioriterer din klients sikkerhed meget højt
– Du ønsker at investere i den mest effektive maskine på markedet
– Tryghed er vigtigt for dig
– Du ønsker et samarbejde, fremfor et hurtigt éngangskøb
– Du ønsker 4 påsætningsarme

Kl. 8.00-9.30: Detaljeret teori ved certificerede underviser Line Damm

Kl. 9.30-11.30: Introduktion til X-Trainer og praktisk behandling på modeller

Kl. 11.30-12.00: Frokost

Kl. 12.00-14.00: Repetering, vedligehold af X-Trainer og uddeling af certifikater

Du kan altid se vores næstkommende kursus i Kursusoversigten.

Sådan fungerer Muskelopbygning med X-Trainer

Med hele 4 påsætningsarme, 2 flade og 2 buede, har du de bedste forudsætninger for at give den bedste behandling – endda til to på én gang.

De elektromagnetiske plader, for enden af påsætningsarmene, monteres let og elegant med båndene, på det ønskede behandlingsområde.

Ønskede effekt vælges, hvor valgene stå mellem hypertrofi (muskelopbygning), styrke, HIIT (High Intensity Training) eller to forskellige kombinationer, som sikrer kunden et alsidigt resultat.

I 30 minutter ligger kunden på briksen og modtager behandlingen, imens musklerne sammentrækkes i forskellige sekvenser og intervaller, alt efter indstilling.

Behandlingen er ikke forbundet med smerte og kunden oplever ikke ubehag.

Efter afsluttet behandling, vil kunden mærke spændte muskler og et “pump”, som resultat af stimuli, herunder blodtilførsel til musklerne.

Efter behandling kan kunden fortsætte sin dag som normalt, uden større hensyn.

Genbehandling kan ske efter 3-4 dage, men vi anbefaler 7 dage af hensyn til økonomi og resultatudvikling.

Fx følgende områder kan behandles:

– Mave

– Balder

– Forlår

– Baglår

– Læg

– Arme

En følelse af et straksresultat vil være udbredt – mere end 90% genbooker en X-Trainer behandling efter første behandling!

Leasing

Standard Cosmetics har valgt at samarbejde med en ekstern konsulent, hvis speciale er at finde de bedste og billigste leasingaftaler på markedet.

Hver enkelt sag er individuel, og kræver derfor også individuel behandling.

Smidighed er nøgleordet.

Det varierer fra behov til behov, hvor lange løbetiden ønskes, men også graden af udbetaling og forsikring på aftalen.

Ved at lægge det i hænderne på en ekspert, sikrer vi dig, at du får den bedste aftale, under de bedste vilkår, som passer dig 100%.

Ønsker du at lease en maskine, vil du derfor vil henvist til vores partner, som tager kontakt til dig, med henblik på at skræddersy den rette aftale til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Estimering af tiden for tilbagebetaling er baseret på konservative priser, der ligger under markedet (1000 for 1 påsætning og 2000 for 2). Gennemsnit er to påsætninger pr. behandling.

Det betyder, at prisen på X-Trainer er betalt efter 156 behandlinger eller 78 timers brug.

Tilbagebetalingstid ved 3 behandlinger pr. uge: 1 år

Tilbagebetalingstid ved 10 behandlinger pr. uge: 3 måneder og 3 uger

Tilbagebetalingstid ved 20 behandlinger pr. uge: <2 måneder

HIFEM® står for high intensity focused electro-magnetic technology og er udviklet med henblik på at stimulere muskler og forbrænde fedt.

Adskillige studier er udført – nedenunder finder du et link til ét af dem: 

Kilde: https://europepmc.org/article/med/30500146

X-Trainer er håndbygget og kvalitetssikret af tyske ingeniører, hvilket er din garanti for et robust system, som yderst sjældent bliver ufunktionsdygtigt.

X-Trainer fylder overrasket lidt og kræver ikke meget plads. Vær opmærksom på, at andre maskiner skal stå 1-2 meter væk fra X-Trainer grundet de elektromagnetiske impulser.

Vi har vores eget serviceværksted i Tyskland, hvor de samme personer, som håndbygger maskinerne, bistår os i sublim service. Tag altid kontakt direkte til os, og vi arrangerer resten! Stor servicetryghed, er din garanti for kundeservice i verdensklasse!

I teorien kan op til fire behandles ad gangen, men vi anbefaler max to. X-Trainer har 4 påsætningsarme, i modsætning til de fleste andre alternativer, som kun har 1-2 påsætninger.

Derfor kan du nemt tilbyde fx veninde behandling eller behandling til kærestepar samtidig.

Hos Standard Cosmetics bliver du minutiøst oplært i korrekt brug, og vil først blive sendt hjem fra kursus, når vi er sikre på, du anvender udstyret korrekt. Følger du manualen, hvilket er nemt og lige til, vil der yderst sjældent opstå komplikationer.

Anvendelse af HIFEM®-metoden, som X-Trainer er udviklet på baggrund af, er ikke forbundet med nogle lovmæssige krav. Standard Cosmetics står dog aldrig til ansvar for lovmæssige ændringer eller andet herunder. Der er altid udstyr for egen fortolkning.

Metoden blev udviklet i 2018, og derfor relativt ny. Det er en videreudvikling på nogle af de samme teknologier, som anvendes til MR-skannere den dag i dag.

Vi anbefaler, at du én gang om året får din maskine til service hos os. Her gennemgås maskinen sirligt for at sikre, at ydeevne og sikkerhed er i top.
Maskinen afhentes af vores transportør og bringes trygt og sikkert tilbage til dig igen efter service.
Serviceprisen, som inkluderer både fragt og service, kan ses i prisoversigten.

Køb / anmod