Find vej
Borgergade 38, Silkeborg
Åbningstider
Mandag - Fredag 8-17

Udstyr til mikropigmentering og permanent makeup i topkvalitet

For at kunne udføre et godt stykke arbejde på dine kunder, er det naturligvis vigtigt at have de bedste forudsætninger for at kunne opnå perfekte resultater. Den eksklusive limited edition Amiea Facile 10 Years, er det ultimative valg til mikropigmentering og permanent makeup i form af både øjenbryn, eyeliner, lipliner og læbefarvning. Amiea Facile 10 Years er den nyeste maskine på markedet, og gør det muligt for dig, at udføre behandlinger af højeste kvalitet.

Hvis du er til et rent og stilfuldt design, har du muligvis allerede stiftet bekendtskab med amiea Facile 10 Years, der med sit digitale display gør det let for dig at indstille og kontrollere nålens frekvens under behandlingen. Det slanke håndstykke er fremstillet i aluminium og ligger meget behageligt i hånden med sit ergonomiske design, hvilket især er en fordel under længere behandlinger.

Nålene er nemme at udskifte og justere i længde alt efter behov og er derudover de mest miljøvenlige i Amieas sortiment. Amiea Facile 10 Years er udstyret med indgange til to håndstykker, og sidst, men ikke mindst, er Amiea Facile 10 Years nærmest lydløs med ganske lave vibrationer, så du lettere kan koncentrere dig om dit arbejde.

Amiea Facile 10 Years er en absolut bestseller inden for udstyr til mikropigmentering og permanent makeup. Er du professionel og seriøs som behandler, er Amiea Facile 10 Years det eneste rigtige valg for dig. Du vil blive i stand til at arbejde med de mindste detaljer og derved udføre den fineste mikropigmentering på dine kunder.

Genius Pro er et tidsbesparende håndstykke i tysktopkvalitet

Vil du lave de bedste resultater, når du laver permanent makeup? Så er det revolutionerende Genius Pro håndstykke uundværligt for dig. Håndstykket er det letteste og mest effektive, du finder på hele PMU-markedet!

Genius Pro egenskaber:

  • Håndstykket har en revolutionerende strøglængde på 2,5 mm
  • Der er maksimal energi og styrke i Genius Pro sammenlignet med andre håndstykker 
  • Det er det mest effektive håndstykke på markedet, som ikke gør unødvendig skade på huden
  • Optimeret farveegenskaber i håndstykket, som giver en mere direkte farvetilførsel til huden og dermed færre oversete områder

Håndstykket er særligt egnet til: 

  • Dig der arbejder meget med skyggeeffekter
  • Dig der nogle gange arbejder med udfordrende hudtyper, som kræver et særligt nænsomt håndstykke

Leasing/kredit

Igennem vores samarbejdspartner, Santander, kan du nemt ansøge om en aftale. Alt du behøver, er dit NEM-ID og 5 minutters svartid.

Ansøg om Leasing/kredit direkte her.

amiea-genius-pro-handpiece

Send forespørgsel

- Jeg svarer oftest inden for 1 time i hverdagene.

    X